Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pokec: Narocne hry pro hardcore hrace

Ja hraju hry na Easy, protoze nevim, proc bych se u toho mel frustrovat na Medium. ;-)

Sem tam je nejaka hra na Easy moc lehka a citim, ze jsem mel dat Medium, jenze dopredu clovek nikdy nevi. Vetsinou mi ale nejlehci obtiznost plne vyhovuje, naopak bych byl rad i za jeste lehci obtiznost, nejakou EasyEasy. :-)

Ono co tady Dwane Dibbley pise je sice krasny, ale ja mam v knihovne 93 pribehovych her a nekolik dalsich, ktere se daji hrat porad dokola (FIFA, F1, DiRT, ...). Abych mel cisty stul, tak musim odehrat jeste 50 z nich. Ja proste nemam cas na to byt nekde zamrzly dva mesice. Nehlede na to, ze jestli me neco frustruje, tak jsou to ty zakysy, za prve kazdej delsi zakys znamena prohlubujici se sanci, ze to proste vsechno nezvladnu uhrat a nehrat to, kdyz jsem si to za tezce vydelany penize koupil? To teda taky nechci. Za druhe jsem nervak a jak mi neco nejde, tak bych do toho nejradsi kopnul, takze je lepsi se podivat na youtube, jak na to. Navic jak uz jsem psal, je od youtuberu ferovy, ze to nestrihaji a casto se ukaze, ze se trapili s tim samym taky, coz me uklidni. Jsem teda za youtube hodne rad.

Kde vodi vyvojari hrace za rucicku taky netusim, naopak casto me otravi, ze chteji, aby si na to hraci prisli sami, je to pak zdlouhave. Cerstvy priklad Far Cry 3: prskli mi do ruky luk, at zabiju zlatyho tygra, no a nevysvetli jak se luk ovlada. Hrozny snad desetkrat me lev dostal driv nez ja jeho, nakonec se preci jen zadarilo. Dalsi pro me nepochopitelna vec, vetsina her je na zacatku hrozne tezka a hrace vrhnou do hry bez poradneho tutorialu, at uz to byl Zaklinac nebo Far Cry, vzdycky byl zacatek silenej. Az teprve u Zaklinace 3 mi to pripadalo optimalne nastaveny, naopak Far Cry 3 jsem se trapil nekolik hodin nez jsem se do toho jakz takz dostal, ale momentalne vybaven odstrelovackou, uz to je snad hratelny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny