Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pokec: Narocne hry pro hardcore hrace

Nejde jinak než dát "souhlasím", obzvláště, když mě chválíš :-D

Osobně sebe považuji také za hodně slabého hráče. Multi nehraju (zaprvé, protiví se mi ve hře někoho proti své vůli "poslouchat", zadruhé, hnusí se mi MP hry, kde na malé mapě všichni skáčou jako opice - jasně, aby byli špatně zasažitelní, zatřetí, nebaví mě být co pár vteřin na spawn pointu), preferuji pomalý, postupný, rozvážný a pečlivý postup hrou. Když recenzent hry napíše "za 10 hodin dohráno", vím, že se mohu těšit na 20-30 hodin plnohodnotné zábavy. Starý pes, jiné návyky :)

Jasně, existují výjimky, ale těch je hodně málo. E1M1 a Map01. Doom 1 + Doom 2. Tam si v MP troufnu i proti Romerovi :-D Ale to je výsledek snad tisíce (několika tisíc?!) her one to one. Paní L-Coreová by mohla vyprávět :)

Že někdo na YT ukáže, jak báječně hraje… no, když šikovně sestříhám svůj průchod nějakou hrou, která mi moc nejde, také budu za kinga.

Ale je mezi námi (mnou a redmarxem) rozdíl. Oproti RPG spíše dnes preferuji náročné logické hry, abych cvičil to pod čepicí. Kritikům takových her doporučím třeba tohle: https://store.steampowered.com/app/503860/Patterna/
Garantuji zavaření mozkových závitů .-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny