Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Komunita CS:Go

Po rokoch odmlky, ked som koncil u CSka 1.5 (som zacinal na 1.3) som si pred 2 tyzdnami nainstaloval CS:GO.
Co ma nemilo prekvapilo je uroven cheatovani, ktora je podla mna horsia ako kedysi, teda dnes je problem najst hru, kde sa necheatuje.
Co ma vsak prekvapilo este viac a este nemilejsie, ze kedysi ked sa na servri zjavil cheater odisiel pomerne rychlo, bolo jednov akom teame hra, spoluhraci ho proste zabili (aj za cenu penalizacie) a nezahral si. Tu je to volake divne, prave som sa vratil z Dust2 z nenarocnych, kde vjednom zapase chetovali dvaja top hraci za teroristov. Chapem je to najmenej narocna hra, kde chodia najslabsi hraci, ale ked som vyzval teroristov, aby si s nimi nejako poradili (da sa hlasovat za vyhodenie hraca) tak bolo ticho.
V dalsom zapase presli obaja na moju stranu a prisla smutna pointa. Dal som hlasovat 1x, vyhodenie nepreslo o 1 hlas, dal 2x uz bolo viacej hlasov proti a treti krat som nestihol lebo cheater dal hlasovat o mne a a to preslo.
Tak neviem, ci tam mal tolko kamosov, alebo ludia hraju na debilne skore (su to len cisla) a su radi, ked maju v time cheaterov.
Je to naozaj v CS:GO take hrozne? Priznam sa som dost znechuteny hlavne zo spravania ludi akceptacie cheatovania ako niecoho normalneho.
Btw nepatrim medzi slabich hracov, ak sa na servri zrovna nie su cheateri byvam takmer vzdy vo vitaznom time na celnej priecke, aj ked moj aim nie je zrovna najlepsi a rad vyuzivam skor strategiu (bud rush od chrbta, alebo naopak kempovanie).

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Rozdíl mezi cheaterem a těmi, co ho tolerují, je v tom, že ti druzí si ten cheat neumí nainstalovat. poslední
Prasak 24.12.2018 12:38
Prasak

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru