Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Komunita CS:Go

Po rokoch odmlky, ked som koncil u CSka 1.5 (som zacinal na 1.3) som si pred 2 tyzdnami nainstaloval CS:GO.
Co ma nemilo prekvapilo je uroven cheatovani, ktora je podla mna horsia ako kedysi, teda dnes je problem najst hru, kde sa necheatuje.
Co ma vsak prekvapilo este viac a este nemilejsie, ze kedysi ked sa na servri zjavil cheater odisiel pomerne rychlo, bolo jednov akom teame hra, spoluhraci ho proste zabili (aj za cenu penalizacie) a nezahral si. Tu je to volake divne, prave som sa vratil z Dust2 z nenarocnych, kde vjednom zapase chetovali dvaja top hraci za teroristov. Chapem je to najmenej narocna hra, kde chodia najslabsi hraci, ale ked som vyzval teroristov, aby si s nimi nejako poradili (da sa hlasovat za vyhodenie hraca) tak bolo ticho.
V dalsom zapase presli obaja na moju stranu a prisla smutna pointa. Dal som hlasovat 1x, vyhodenie nepreslo o 1 hlas, dal 2x uz bolo viacej hlasov proti a treti krat som nestihol lebo cheater dal hlasovat o mne a a to preslo.
Tak neviem, ci tam mal tolko kamosov, alebo ludia hraju na debilne skore (su to len cisla) a su radi, ked maju v time cheaterov.
Je to naozaj v CS:GO take hrozne? Priznam sa som dost znechuteny hlavne zo spravania ludi akceptacie cheatovania ako niecoho normalneho.
Btw nepatrim medzi slabich hracov, ak sa na servri zrovna nie su cheateri byvam takmer vzdy vo vitaznom time na celnej priecke, aj ked moj aim nie je zrovna najlepsi a rad vyuzivam skor strategiu (bud rush od chrbta, alebo naopak kempovanie).

Předmět Autor Datum
Csgo je na nic komunita je hrozná, team fortrees 2 má ještě docela dobrou komunitu i přátelskou a tý…
KavaSMedom 23.12.2018 17:57
KavaSMedom
Co bys čekal, je to ted free to play.
Eryo 23.12.2018 18:09
Eryo
To už byla předtím toxic komunita hnus
KavaSMedom 23.12.2018 18:24
KavaSMedom
Jakožto ročník 80. let jsem si taktéž prošel skrze všechny díly a ano, musím souhlasit s výše uveden…
Bounty 23.12.2018 18:24
Bounty
Ono v súčasnosti dosť záleží na tom či hráš F2P verziu alebo máš prime. Pokiaľ si chceš aspoň trochu…
d.d. 23.12.2018 23:02
d.d.
Zacinam to vidieť podobne.
fleg-sk 24.12.2018 08:08
fleg-sk
CSGO mel vzdy jednu z lepsich komunit. Nevim jak je to ted po prechodu k F2P, ale driv to platilo. S…
Dwane Dibbley 24.12.2018 09:16
Dwane Dibbley
CSGO už fakt ne, s příchodem ofiko serverů to strašně padlo, dřív se mnohem víc jela komunita, dnesk…
Eryo 24.12.2018 10:28
Eryo
I 4 roky zpatky stacilo dat na casualu Ace (zabit vsechny sam) a hned jsi byl hacker. https://steamc…
Dwane Dibbley 24.12.2018 10:44
Dwane Dibbley
Celkom nesuhlasim, cheatera rozoznat za tie roky hrania uz viem, napriklad crosshair mimo a je to hs…
fleg-sk 24.12.2018 10:51
fleg-sk
Taka otazka mimo...nechcel by si tu dnes niekto zahrat nejaky competentive zapas, kde by ame hrali l…
fleg-sk 24.12.2018 10:54
fleg-sk
NE
davidrome 24.12.2018 11:03
davidrome
Rozdíl mezi cheaterem a těmi, co ho tolerují, je v tom, že ti druzí si ten cheat neumí nainstalovat. poslední
Prasak 24.12.2018 12:38
Prasak

Jakožto ročník 80. let jsem si taktéž prošel skrze všechny díly a ano, musím souhlasit s výše uvedeným. Bohužel, cílovka CS GO je jasná, je to velmi kid-friendly. Osobně ji hraji tak jednou ročně, když omylem kliknu na tlačítko PLAY. Na druhou stranu, bratr je o špetku mladší, a krom i mnou neustále hraných srdcovek jako W3, HoMaM3 atd., hraje GO téměř vždy, co sedí u PC. Na nějakém pubu je sice úroveň o dost nižší, než MM, ale ve výsledku je to pořád z deště pod okap.

Ono v súčasnosti dosť záleží na tom či hráš F2P verziu alebo máš prime. Pokiaľ si chceš aspoň trochu normálne zahrať, určite musíš mať prime (i keď ani to nie je záruka bez cheatrov, ale isto lepšie ako non-prime). A ak sa chceš vyhnúť toxickým blbečkom v tíme, ktorí ti dajú nezmyselný kick z hry, nadávajú ti a akceptujú cheatrov, tak ti ostáva len nájsť si kamošov a hrať premade. Raz za čas pravdepodobne natrafíte aj s kamošmi na cheatrov/smurfov v enemy tíme, ale bude ťa tá hra baviť oveľa viac. Sólo non-prime je to najhoršie čo pri CS:GO môžeš urobiť.

CSGO mel vzdy jednu z lepsich komunit. Nevim jak je to ted po prechodu k F2P, ale driv to platilo. Samozrejme ze to byo plny trotlu, ale v porovnni s jinyma hrama (LoL, Dota, CoD...) byla komunita celkem jeste dobra.
Co se cheatovani tyce, kdo neni na CS zvykli, vidi cheatery vsude, zvlst lidi z BF/CoD nejsou zykli na skill. Krom toho v Casual modu je velmi rozsireny ghosting - hrajes s kamaradem a kdyz chcipne tak kouka na protihrace a pres mikrofon ti vse hlasi, takze to vypada jak wallhack.

Celkom nesuhlasim, cheatera rozoznat za tie roky hrania uz viem, napriklad crosshair mimo a je to hs kazdym vystrelom akoukolvek zbranou,, ide k protihracovi, ten kempi a on mu cely cas mieri na hlavu aj ked ho nevidi, alebo ho striela cez dvere, on sa posunie a on zase striela presne po nom. To nie je ziaden kamos na mic na druhej strane.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru