Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Pozor na černou barvu!

Stále a stále se nepřestávám divit, čeho jsou někteří v rámci korektnosti schopni.

Naposledy česká Amanita usoudila, že černá barvy hlavního hrdiny může někoho urážet a tak jej změní na oranžového. Nejenže se jedná a přímou propagaci ČSSD, ale nepokryté ponechání třeště (víme, která strana ji má v logu) může vyvolávat další asociace. Podobných (podobně hloupých) "zdůvodnění" se dá vymyslet spousty…

https://www.zing.cz/novinky/96050432/ceske-studio-amanita-design-kvuli-natlaku-zmeni-hlavniho-hrdinu-chuchel-uz-nebude-cerny/
https://www.facebook.com/CHUCHEL/

Domníval jsem se, že podobných kroků se dočkáme jen ze strany zpitomělých "korektorů reality" na západ od nás. Nu co, Amanitě alespoň zatleskají z brusele. No a já si zazálohuji adresář hry a po vynucené korektuře (mám steamáckou verzi) zase černého Chuchla vrátím zpět.

Kdy dojde na černé uhlí, krtka a barvu 000000?

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
To mi připomnělo jeden starý vtip, který je v dnešní době snad ještě aktuálnější než kdy předtím. R…
oko727 21.10.2019 11:52
oko727
súhlas, inak v podstate ani neviem aký je rozdiel medzi stickmanom a Chuchelom, v podstate teda ak C…
Mlocik97 21.10.2019 12:36
Mlocik97
Já rozhodně nejsem rasista, ani neodsuzuju lidi za jejich sexuální orientaci nebo náboženské vyznání…
oko727 21.10.2019 13:55
oko727
No jo... mne to pripomína jeden diel zo South Parku, akurát to vyzerá že to nie je len paródia ale r…
Mlocik97 21.10.2019 14:13
Mlocik97
Takovych veci je bohuzel spousta. https://metro.co.uk/2019/10/20/sanitary-product-brand-always-to-r…
Hasek 21.10.2019 16:09
Hasek
ok na dnes mi už fakt stačilo, budem mať nočné mory,... takže vlastne rovnako označovanie pánskeho a… nový
Mlocik97 21.10.2019 19:03
Mlocik97
Možná by stačilo, kdyby se bílá postava na začátku hry omluvila za to, že je bílá, stejně jako tahle…
karel 21.10.2019 14:38
karel
Já jsem zase moc rád, že jsem se narodil jako běloch a hetero. A na rozdíl od té pipiny se cítím faj…
L-Core 21.10.2019 16:14
L-Core
Já bych třeba jako školák bral, kdybychom měli šatnu na tělocvik společnou s holkama :-D Ale co mě p… poslední
oko727 22.10.2019 07:11
oko727

To mi připomnělo jeden starý vtip, který je v dnešní době snad ještě aktuálnější než kdy předtím.

Rasismus ve filmech:
Bílý zloděj zabije černocha: Rasismus, proč černoch vždycky umře?
Černý zloděj zabije bělocha: Rasismus, proč musí být černoch vždycky zločinec?
Černý zloděj zabije černocha: Rasismus, proč se černí lidi vždycky zabíjejí?
Bílý zloděj zabije bělocha: Rasismus, proč v tom filmu nehraje žádný černoch?

Každopádně mi přijde, že dnešní doba je v tomhle čím dál ujetější. Nejen co se týče barvy, ale i gender a transgender chujovin.

súhlas, inak v podstate ani neviem aký je rozdiel medzi stickmanom a Chuchelom, v podstate teda ak Chuchel bolo rasistické tak aj stickman je, a ak je stickman, tak vlastne by mali byť odsúdený 90% populácie, lebo koľký že vlastne nakreslili v škôlke stickmana čiernou farbou na biely papier. A je to teda rasizmus? O LGBT to taktiež. Sám som bisexuál, ale i tak nemám za potreby teraz s dúhovými vlajkami behať po meste jak idiot. Celej tej LGBT propagande nerozumiem, a už je to otravné (dokonca i pre mňa) jak všade sa to rieši. A to ani nepozerám TV a nečítam bežné noviny (len Technické/ o počítačoch) (kde je o LGBT snaď najviac), a i tak mi to už prijde otravné (A na hlavu). Už skutočne čakám na deň, kedy sa budú zatýkať ľudia čo nakreslili dúhu alebo stickmana, za diskriminaci LGBT komunity alebo za rasizmus. Je mi zle.

jediné čo ma tak napadlo, tak jeden dôvod tejto LGBT propagandy by mohol byť nejak viac ovplyvniť sexuálny vývoj detí, vytvoriť viac homošov, a tým zredukovať populáciu. :-D

A tady končím, lebo si nemienim dojebať náladu komplet.

Já rozhodně nejsem rasista, ani neodsuzuju lidi za jejich sexuální orientaci nebo náboženské vyznání. Ale čeho je moc, toho je příliš. V každé skupině se najdou radikálové, ale aby žena porodila dítě, pak si změnila pohlaví na muže a chtěla být uvedena v rodném listě dítěte jako jeho matka a zároveň i jako otec? A ještě si ztěžuje, že je to omezování lidských práv, když jí to nechtějí dovolit? Za chvíli budou homosexuálové žalovat "matku přírodu" za to, že jim neumožnila mít spolu děti :-D Nebo nedávno kauza obalu Cyberpunk 2077, když lidem vadilo, že je na obalu běloh ve středních letech. Že ideálně tam měla být žena z jiného etnika... Na některých školách v Německu se zavádějí toalety pro dívky, chlapce a pro děti, kteří nemají pohlavní identitu. Fakt kam ten svět spěje? :-D Hláška z filmu Polacajt ze školky, kdy jedno dítě říká "Kluci mají penis a holky vagínu", bude za chvíli taky diskriminační.

No jo... mne to pripomína jeden diel zo South Parku, akurát to vyzerá že to nie je len paródia ale realita.

https://southpark.cc.com/clips/ms8uv8/im-transginger
https://southpark.cc.com/clips/z3vmiw/im-confused
https://southpark.cc.com/clips/dcvm16/erica-meets-wendyl

Osobne si myslím že samotná transexualita je humus, a striktne by som zakázal zmenu pohlavia (alebo ak tak by som ich nechal povinne označiť, když už to aj sami chcú, a hlavne by sa nestávali situácie ako vo videu, dole). A mali by zostať normálne 2 pohlavia jak je to normálne a prirodzené. Muž a žena. Nič iné u ľudí nieje. Najhnusnejšie je že jako muž si nájdeš priateľku, zasuneš do nej a pak vlastne zistíš že si zasunul do... ani nechcem vedieť aká nočná mora to pre takého muža musí byť, podobne aj naopak. Pak sa stane toto (epizóda cartman volá z budúcnosti):

https://southpark.cc.com/clips/tloqjg/sex-change-operation

ok na dnes mi už fakt stačilo, budem mať nočné mory,... takže vlastne rovnako označovanie pánskeho a dámskeho oblečenia, topánok či kaderníctvo když má rozdelené pre ženy a pre mužou tak to všetko je diskriminace komunity tretích pohlaví? Tak to ma už fakt poser. Ja fakt končím, už toto nemôžem čítať, lebo inak si hodím mašli.

Já jsem zase moc rád, že jsem se narodil jako běloch a hetero. A na rozdíl od té pipiny se cítím fajn, nelituju toho. Jen doufám, že toto vyjádření není v eu trestné, asi to za chvíli raději vymažu.

A jsem i rád, že jsem značnou část života prožil v normálním světě. To už současní školáčci nebudou moci říci.

Já bych třeba jako školák bral, kdybychom měli šatnu na tělocvik společnou s holkama :-D Ale co mě pobavilo a hodně jsem se divil, že to vůbec prošlo, tak v poslední hře South Park při vytváření postavy byl posuvník nazvaný "obtížnost hry" a když jste přidávali obtížnost, tak měla postava tmavší a tmavší pleť :-D

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...