Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Divná instalace The Witcher 3

Ja myslím, že čo sa týka pochopenia príbehu v trojke, nie sú predchádzajúce diely až tak podstatné, keďže priamo na seba nenadväzujú. Akurát len možno nepochopíš pár vecí čo ti postavy počas rozhovorov povedia. Ale je to na rovnakej úrovni ako keď si čítal/nečítal knihy. Tí čo knihy čítali si určite všimli, že je v trojke veľké množstvo rôznych väčších či menších odkazov na to čo sa odohralo v knihách a čo ako čisto hráč (aj napriek prejdenej celej sérii) nemáš šancu pochopiť a niekedy ani postrehnúť. Zážitok z hlavného príbehu trojky je ale skvelý a o nič neprídeš aj napriek tomu (prvý krát som Zaklínača 3 hrala ešte, keď som knihy prečítané nemala).

Mne trval celý prechod hrou aj s datadiskami, všetkými questami a otáznikmi asi cca 180 hodín, pokiaľ je teda ukazovateľ odohratého času priamo v hre správny (nespúšťala som hru cez gog galaxy, lebo mi ten klient nefungoval dobre). Záleží od tvojho vlastného tempa a od toho či plníš úplne všetko (vedlajšáky, otázniky, zbieranie nákresov, gwint...).

A ešte k tej streľbe z kuše čo si sa pýtal - Geralt ti z nej vystrelí na nepriateľa automaticky, keď stlačíš prostredné tlačidlo (koliesko) na myške (pri rýchlejších nepriateľoch sa môže stať, že sa občas netrafí). Dá sa mieriť aj manuálne, mám pocit, že na to musíš potom to prostredné tlačidlo podržať dlhšie.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny