Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Divná instalace The Witcher 3

Jsi to jeste nezacal hrat, jenom instalace?

V tom pripade ti doporucuju zacit Zaklinacem 2, pokud jsi nehral. Ono teda idealni zacit jednickou, ale preci jenom je to stara hra s podivnym ovladanim. (Ac jsem k tomu mel velkou neduveru, zvykl jsem si na nej prekvapive snadno.) Prijde mi ale, ze ze Zaklinace 1, kdo nehral, toho moc vedet nepotrebuje. Ve dvojce je sice zase trpaslik Zoltan, kterej se tam odkazuje na svoji historii z jednicky, ale to pochopis. Naznaky ohledne radu Planouci ruze si myslim, ze taky pochopi i kdo to nehral. Nejvic jsou asi divny Scoiatel, ktery se chovaji takrka nesmyslne, coz je prave vyvojem z jednicky, ale ve dvojce nejsou Scoiatel az tak dulezity za predpokladu, ze se pripojis k Rochemu.

No u trojky mi prijde, ze by mi to od zacatku prislo divny a nechapal bych o cem ta hra vlastne je, kdybych za sebou nemel druhy dil. Zaklinac 2 je navic docela kratka hra na pomery RPG her.

---

A k tomu bych tu mel dotaz do plena, ti co mate Zaklinace 3 za sebou, za jak dlouho jste Zaklinace 3 dohrali?

Protoze ja mam po 20 hodinach podle GOG Galaxy uhrano 5% hry, to by prostym nasobenim delalo 400 hodin na dokonceni hry. V tom pripade zapomen, ze by ses v roce 2019 dockal meho komentare k ELEXu. (Predtim totiz jeste budu hrat Kingdome Come Deliverance, teda dalsi super dlouhou hru.) :-)

Jsem pomalej hrac, pro predstavu tady Gothic 3 je zatim moje nejdelsi hra, ktera mi trvala podle Steamu presne 100 hodin.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny