Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Divná instalace The Witcher 3

Dik.

Jak mam strilet z kuse? Mece jsou jasny, vyndam je 1 a 2 na klavesnici, ale jak mam dat do ruky kusi? Nemuzu na to prijit, dostal jsem kusi od Vesemira, takze kusi a sipky mam.

Co me vytaci krome tech nedokonalych pestnich souboju, tak je to aktivace mece. Vystartuje na me treba divokej pes, macknu rychle na 1 a uz zurive klikam, jenze nic, Zaklinac se do nej pusti pestma, takhle treba trikrat nez milostpan konecne ten mec vytahne a stoji to zdravi. Taky me dost stve, ze oproti dvojce zrusili klavesu na zastrceni mece do pochvy. Ja totiz vzdycky zapomenu, kterej mec mam v ruce a kdyz ho chci zandat, tak macknu na druhej, takze Zaklinac zanda ten co ma v ruce a vynda druhej, ja si reknu aha druha klavesa, macknu tu a situace se opakuje, taky klidne vickrat nez mi konecne dojde, ze musim macknout na stejnou klavesu. :-) Tohle ale klavesa zandani mece ve dvojce poresila, skoda, ze ji tady neimplementovali.

Jinak nahrano 11hodin a 3% hry, to bude dlouhy. :-)

Ale je to teda krasna hra, sice neni bez chyb, ale je to bezesporu nejlepsi hra, kterou jsem hral za poslednich nekolik let.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny