Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Divná instalace The Witcher 3

OK, dekuju za rady. No budou to zase nervy a to jsem si stezoval u Zaklinace 2, ale pritom bojovej system tam byl dost povedenej. Tady v te trojce je zase vycvik naprosto silenej a uz jsem jenom pri cviceni s Vesemirem dostal totalne na prdel a nic se v podstate nacvicit neda. Zaklinac zda se zestarl a behem boje odmita behat. Tudiz si me Vesemir nasmeroval do rohu, kde me skripnul a totalne me dodelal, takze jsem musel vycvik vypnout i bez nejakeho ozkouseni, co je vlastne co a jak to tady funguje. No snad to ve hre bude lepsi, protoze zatim vycvik jeste hur zpracovanej nez v druhem dile. :-/ Ale co jsem ted uplne na zacatku hry, tak se zda, ze je to hodne podobny, tak snad to bude dobry.

Akorat teda hned jeden problemek z druheho dilu, ktery je tady taky, necitlive oznacovani predmetu pro sbirani. Je to zpracovane snad dokonce bodove, takze je vopruz neco sebrat. Meli udelat nejakej polomer okolo predmetu, tohle je strasny, ikdyz v podstate jen drobnej detail.

---

Jinak instalace a spusteni pres Galaxy naprosto v pohode, zadny problem s nicim nebyl. Odkaz v zastupci se diky instalaci pres Galaxy vytvoril na spoustec Galaxy + The Witcher 3, takze taky ok.

---

Grafika krasna, ale budu si muset pohrat trochu s nastavenim a neco vypnout.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny