Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Divná instalace The Witcher 3

Je to mozne, ja rozhodne instaloval offline instalatorem, coz delam pokud mozno u vseho, kde to jde. Steam, GOG i UPlay mam v C:\Program Files, tudiz jak klienti davaji nebo nedavaji moznost ti nepovim, me to nedere. Hry z GOGu pres Galaxy mam na disku E:, neni zadnej problem. Na Steamu to mam stejne.

Galaxy klient je vyborne prehledny a jednoduchy, neni ani zpoloviny zasrany zbytecnostma jako jsou ruzne body, karty a podobne, co ma Steam.

Sice Galaxy klient neni potreba, ale jak mi rekli na podpore GOGu, nekdy jde hra spustit lepe pres Galaxy klienta a nekdy samostatne. Napriklad u hry, ktera ma dobre udelane spousteni pres Galaxy klienta nemusis rucne editovat konfiguraky, coz je predpokladam duvod, proc jsi toto vlakno zakladal. Je to jen na tobe. Tyka se to hlavne veci, ktere treba nemaji standardne podporu Win10 a GOG to tam umoznuje hrat.

GOG Connect sleduju priblizne trikrat tydne, presto jsem tam nikdy neobjevil zadnou z her, kterou mam ve sve knihovne, ale mam jich o hodne moc mene nez ty, pres 50.

Ano, tak si pridavam hry na GOG, pokud je nabizi zdarma, nakonec to delam i na Steamu, leda u her, ktere vim na 100%, ze to nikdy hrat nebudu, tak ty ne.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny