Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Divná instalace The Witcher 3

Instaloval jsem Galaxy přímo z nějakého online instalátoru, na stránkách GOGu, někde u toho zaklínače to (myslím) bylo. Stáhl se megový soubor a z něj se to pak instalovalo. Bez ptaní, na C. Což mě namíchlo, ale budiž, hry bych si už pak stejně nechal instalovat - což mi Galaxy milostivě dovolilo - na D.

Protože stahování Zaklínače prostřednictvím Galaxy šlo bídně, po pár minutách jsem to vypnul, stažené smazal a Galaxy odinstaloval. Hru jsem následně stáhl normálně, plnou rychlostí a nainstaloval.

Následně jsem si stáhl "plné" Galaxy, ten 200 či kolika megový instalátor a nainstaloval - už tam, kam jsem chtěl. Nic jiného než mám na www stránkách po přihlášení k mému účtu tam nebylo. Nepřehledné a pro mě k ničemu, jak už jsem x-krát psal. Nepotřebuji to k hraní těch dvou her. Ani se mi tam nepodařilo překopírovat toho nainstalovaného Zaklínače (moc jsem ale nepátral, třeba to jde), chtělo se těch 40GB stahovat znova.

GOG Connect ti sám nic psát nebude. Musíš si provázat účty a aktivně to sledovat, jednotlivé akce trvají jen chviličku, maximálně pár dní. Nestihneš, nedostaneš. Já tam takových her mám desítky - ale stejně je tam stahovat/hrát z GOGu nebudu, když už je mám na Steamu. Jak jsem psal dříve, je to jen rezerva.

A ty hry zdarma, které GOG občas vypouští, prostě si je tam přidám (stejně jako hry pro UPlay, Steam, Origin, z HumbleBundle a dalších stránek). Přidám si tam i ty, které už mám jinde (třeba na Steamu). A přidám si tam i ty, o kterých jsem skoro na 100% přesvědčen, že je nikdy hrát nebudu. Třeba to ale u nás doma zaujme někoho jiného, tak bude mít možnost, nic nemohu vyloučit ;-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny