Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Retrokonzole

Zdravím všechny, Mám VELKY dotaz!!! Jelikož jsem baba tak technice a zvlášť elektrice moc nerozumím, ale chci se zeptat: Mám konzoli na žluté kazety (taková ta imitace Nintenda a spol.), kabely AV (myslim ty tři barevný připínáky taky, adaptér taky), vlastně mám kompletní konzoli i s hrama:) ale když to připojím k telce ukazuje mi to, že to tento typ není podporován. Jak to mám udělat aby byl? Jak už jsou novější telky tak tyhle staré hry na ní nefungují a mám smůlu a nebo stačí koupit nějaký zázračný kabel a ono se to nějak překonvertuje!? dejte vědět. Děkuji

Předmět Autor Datum
Co je to za televizi a jaké je přesné znění chyby?
Wikan 08.11.2018 08:06
Wikan
Zdravím, telka je typ lg 32lh520v a kdyz to pripojim tak mi to pise nepodporovatelny format! Jako je…
Vicík 08.11.2018 10:26
Vicík
Je možné, že ta konzole chce použít rozlišení, které ta televize nepodporuje.
Wikan 08.11.2018 10:37
Wikan
A co s tím? Je to standartni situace a nebo konzole nefunguje na "novejsi" telky? Takže zkusit do ji…
Vicík 08.11.2018 18:10
Vicík
Zdravím, asi to bude chtít nějakou starší televizi, ono ty televize z 21. století nestojí za nic. Kd…
codforever 08.11.2018 18:17
codforever
Děkuji za nabídku. To tu konzoli vezmu na chalupu, tam nějaká stará bedna taky bude :) No doufala js… poslední
Vicík 09.11.2018 01:06
Vicík

Zdravím, telka je typ lg 32lh520v a kdyz to pripojim tak mi to pise nepodporovatelny format! Jako je dost mozne ze jsem jen holt "blba" , dam do zasuvky adapter a strcim do konzole, podle barvy pripojim do konzole ty tri barevny kabely/ jen je mozna chyba, ze na televizi je tech vystupu/vstupu na ne 5 a ne tri... Podle barvy od zhora je jeden zlutomodry, druhy je modry, pak ruzovocerveny, bily a posledni cerveny...(strkam cerveny do cerveneho, bily do bileho a zlutej zkousim vsude mozne) I kdyz je prostridam, tak to stale ukazuje bud nepodporovatelny format nebo, ze neni signal.

Zdravím, asi to bude chtít nějakou starší televizi, ono ty televize z 21. století nestojí za nic. Kdyžtak mám malou černobílou televizi Merkur, která už má určitě nějakých těch 30 let za sebou, možná i víc, můžu jí prodat, protože staré nintendo, které jsem měl k té televizi připojené už dávno dosloužilo narozdíl od té televize, kterou už nevyužiji kvůli přechodu na digitální vysílání.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru