Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Střílečky vůbec nejsou co bývaly

Zdar,

vy uz budete zase rikat, ze je to provokace, ale nacal jsem Crysis 2 a je to o nicem. Vecne nemam naboje, maximalne tak na pistoli. Bezim, bezim, hledam nejakyho Goulda, ale vubec nevim proc, cely je to divny, nema to zadny pribeh, zadny smysl, proste uplne divna hra.
Skrtam Crysis 3 ze svych polozek k nakupu.

Co tou hrou chteli autori rict, netusim. Jako asi dobry technologicky demo, ale jinak tezky zklamani. :-/

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Dohral jsem Crysis 2 a dohral jsem Max Payne 3. Max je asi tak tisickrat lepsi hra, ikdyz me dost s…
RedMaX 18.10.2018 18:19
RedMaX
Čo sa týka Crysis série, tak najlepšie boli (z môjho pohľadu) prvé dve hry (Crysis - 2007, Crysis: W… nový
MartinnJ 25.10.2018 13:17
MartinnJ
Jestli te opravdu nic nebavi tak vyzkousej : RED DEAD REDEPTION II Jedna z mala her od které jsem… nový
COh 25.10.2018 15:59
COh
Vzdyt ta hra je jen na konzole a ani nema cestinu! Takze ne, Red Dead Redemption 2 hrat nikdy nebudu… nový
RMX 26.10.2018 08:47
RMX
No podle toho co ctu bud nevis co FPS hry jsou, nebo jsi nezvolil spravny zanr, kategorii kde by jsi… nový
COh 26.10.2018 12:41
COh
# Bohuzel, podle toho co tu psal nekde L-Core, nekteri vyvojari nechcou (ignoruji) nabidlou cestinu… nový
snco1301 26.10.2018 13:44
snco1301
Ne né , na PC (takové ty znamejsi weby jako "češtiny do her, preklady her CZ " etc) jsem myslel ;-)… nový
COh 26.10.2018 14:04
COh
Hry co na koznolích podporují modifikace je jak šafránu. co se týče lokalizací na pc,tam to není ta… nový
snco1301 26.10.2018 14:15
snco1301
Hraju na PC, konzoli nemam a nechci, dalsi kram do bytu, k tomu nemam duvod, kdyz mam naslapane PC.… poslední
RedMaX 26.10.2018 17:32
RedMaX

Dohral jsem Crysis 2 a dohral jsem Max Payne 3.

Max je asi tak tisickrat lepsi hra, ikdyz me dost stvalo konzolove ovladani hry, ale presto to melo vse co akcni hra ma mit a slusnej pribeh navic k tomu. Taky se mi hodne libilo, ze kdyz jsem narazil na nejakou slozitejsi pasaz, nekdy byl bohuzel problem s posbiranim naboju a pak se to zeslozitelo, tak kazdy dalsi opakovani to bylo lehci diky vetsimu poctu zdravi, takze uplne snad nejhur na popaty uz jsem mel tolik zdravi, ze jsem nepratele udolal i holyma rukama, proste machr. :-)

Crysis 2 nakonec nebyla nijak slozita hra, ale narozdil od Maxe Payna, kdyz jsem tu neco podelal a musel si dat nejakou pasaz znovu, tak me to hrozne vytacelo, zatimco u Maxe me opakovani bavilo. Asi tou jistotou, ze u Maxe clovek vedel, ze to nakonec vzdycky da. Hlavni problem Crysis 2 vidim hlavne v pribehu, ten neni ani beckovej, ale proste chabej. Kazdopadne mam to za sebou a od strilecek si dam chvili odpocinek.

Čo sa týka Crysis série, tak najlepšie boli (z môjho pohľadu) prvé dve hry (Crysis - 2007, Crysis: Warhead - 2008). Crysis (2007) bola absolútna revolúcia, Warhead dokonalé pokračovanie (+oprava nejakých chýb z predchádzajúcej hry). Crysis 2 sa mi už nepáčil. Nebudem tu teraz polemizovať či to bola, alebo nebola dobrá hra, ale fakt je že dvojka bola proste "iná".

Jestli te opravdu nic nebavi tak vyzkousej :

RED DEAD REDEPTION II

Jedna z mala her od které jsem jiz od vcerejska nemohu odtrhnout. (a to uz hry nejak nehraju, ale zde ma jiz odehranych skoro 16 hodin ani nevim jak. Pritom u FPS her nevydrzim obvykle ani 30 minut)
Stale je tam neco nové, bud hrajes pribeh nebo delas vedlejsi mise v OpenWord. Charakter postav je také trofam si rict vyborne proveden. Také nebyl spatny napad pridat moznost pribehové zmeny kde pri nekterych cinech nebo voleb to ma dopad na tvuj hlavni pribehovou vetev.
# Neco takového jsem cekal, nak tak jsem si predstavoval FarCry 5. (online zpravidla nehraju, po této strance RED DEAD REDEPTION II nemohu soudit)

No podle toho co ctu bud nevis co FPS hry jsou, nebo jsi nezvolil spravny zanr, kategorii kde by jsi mel hru co by te bavila najit. Tezko se mi predstavuji treba hraci CS nebo COD co ctou behem osazovani flagu ceské titulky :-D (ano, ne jen MP jsou FPS)
Tak se na PC vyprdni, kup si "KLOBOUCKU HOP" , kric u toho ceské nadavky a pus ti do toho Cesky Rozhlas 1 protoze cesky dabovanych her moc (bohuzel) neexistuje a tipuji ze "titulky" reknes -- TO TAKY NECHCI.

Rozumim ze te to prekvapuje, ale ono je to normalni ze hry vyhazeji na konsoli.
PS : Zkus spis nejaké RPG. Jak hrajes na PC tak se spousta titulek ke hram da najit. U nekterych dokonce i cesky dabing.
# Bohuzel, podle toho co tu psal nekde L-Core, nekteri vyvojari nechcou (ignoruji) nabidlou cestinu nebo spolupraci na ni ani zadarmo, nebo nemaji nejak zajem nevim .. (asi maji v umysu tahat penize z hracu z jiné zeme EU :-p)

# Bohuzel, podle toho co tu psal nekde L-Core, nekteri vyvojari nechcou (ignoruji) nabidlou cestinu nebo spolupraci na ni ani zadarmo, nebo nemaji nejak zajem nevim .. (asi maji v umysu tahat penize z hracu z jiné zeme EU :-p

Pokud se bavíš o lokalizaci na konzole, tam je to složité. I když se najde tým co hru přeloží zadarmo, tak studio to stejně stojí nemalou částku. Sony si účtuje nemalé peníze za každou lokalizaci hry zvlášt.

Hry co na koznolích podporují modifikace je jak šafránu.

co se týče lokalizací na pc,tam to není tak hrozné. Co vím tak často vyvojáři lokalizaci svolí, ale už mnohem méně ji vydají jako ofiko. Samožřejmě jsou i vyjímky ( viz Blizzard) který jde tvrdě proti lokalizacím.

Hraju na PC, konzoli nemam a nechci, dalsi kram do bytu, k tomu nemam duvod, kdyz mam naslapane PC.

Naprosta vetsina her, ktere mam obsahuje cestinu, dabingu se vyslovene nevyhybam, ale treba fanouskovske dabingy neinstaluju, ono to vetsinou neni az tak moc dobre.
Anglictina mi nevadi a docela ji i vitam za predpokladu, ze jsou ceske titulky.

Titulky v cestine naopak povazuji za nezbytne, hraji predevsim pribehove hry a v cizim jazyce se clovek lehko ztrati, pokud ho neovlada dokonale a to je muj pripad. Treba Crysis 2 i Max Payne 3 oboji ceske titulky obsahovaly, je ale jasne, ze kdyby na ne titulky nebyly, ze bych jednoduchy pribeh obou her pochopil i bez toho. Presto jsem vdecny autorum ceskych titulku, ze je udelali i na tyto hry.

Ovsem u opravdu pribehovych her si hrani bez cestiny nedokazu predstavit, jak bych mohl dokonale pochopit pribeh Gothicu 3, Arcanii, Risenu, Two Worlds nebo ted Two Worlds 2, kdyby v nich nebyly ceske titulky? Opravdu tezko, bez titulku bych zadnou z tech her hrat nemohl.

---

Koukal jsem na Vortexu na prvni tri hodiny s Red Dead Redemption 2 a to je hodne kecaci a pribehova hra, tam jsou titulky nezbytne a jelikoz to lokalizovane neni, tak je zbytecne tu hru kupovat a hrat, pokud hrac neumi anglicky dokonale. Akorat se hrac zbytecne ochudi o podstatny pribeh, kdyz nebude vsemu rozumet, coz by byl i muj pripad. (Nicmene je to jen pro konzole, tak mi je to ukradene.)
Jinak ale uplne nechapu povyk okolo Red Dead Redemption 2, mne to prislo pomerne nudne, grafika na konzoli asi krasna, ale na PC preci jen jsme na podobnou grafiku zvyknuty, takze zase nic, ze by mi spadla celist. A za ty prvni tri hodiny se ve hre skoro nic nedelo. Uz u toho Maxe Payna 3 jsem s tim mel trochu problem, ze to bylo moc filmove, jako nic proti te hre, byla paradni, ale ze bych chtel hrat neustale hry s timto filmovym az pasivnim stylem hrani, to teda rici rozhodne nemohu. Jednou se to snese, ale doufam, ze dalsi takovou hru budu hrat nejdrive za rok. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru