Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Střílečky vůbec nejsou co bývaly

Hraju na PC, konzoli nemam a nechci, dalsi kram do bytu, k tomu nemam duvod, kdyz mam naslapane PC.

Naprosta vetsina her, ktere mam obsahuje cestinu, dabingu se vyslovene nevyhybam, ale treba fanouskovske dabingy neinstaluju, ono to vetsinou neni az tak moc dobre.
Anglictina mi nevadi a docela ji i vitam za predpokladu, ze jsou ceske titulky.

Titulky v cestine naopak povazuji za nezbytne, hraji predevsim pribehove hry a v cizim jazyce se clovek lehko ztrati, pokud ho neovlada dokonale a to je muj pripad. Treba Crysis 2 i Max Payne 3 oboji ceske titulky obsahovaly, je ale jasne, ze kdyby na ne titulky nebyly, ze bych jednoduchy pribeh obou her pochopil i bez toho. Presto jsem vdecny autorum ceskych titulku, ze je udelali i na tyto hry.

Ovsem u opravdu pribehovych her si hrani bez cestiny nedokazu predstavit, jak bych mohl dokonale pochopit pribeh Gothicu 3, Arcanii, Risenu, Two Worlds nebo ted Two Worlds 2, kdyby v nich nebyly ceske titulky? Opravdu tezko, bez titulku bych zadnou z tech her hrat nemohl.

---

Koukal jsem na Vortexu na prvni tri hodiny s Red Dead Redemption 2 a to je hodne kecaci a pribehova hra, tam jsou titulky nezbytne a jelikoz to lokalizovane neni, tak je zbytecne tu hru kupovat a hrat, pokud hrac neumi anglicky dokonale. Akorat se hrac zbytecne ochudi o podstatny pribeh, kdyz nebude vsemu rozumet, coz by byl i muj pripad. (Nicmene je to jen pro konzole, tak mi je to ukradene.)
Jinak ale uplne nechapu povyk okolo Red Dead Redemption 2, mne to prislo pomerne nudne, grafika na konzoli asi krasna, ale na PC preci jen jsme na podobnou grafiku zvyknuty, takze zase nic, ze by mi spadla celist. A za ty prvni tri hodiny se ve hre skoro nic nedelo. Uz u toho Maxe Payna 3 jsem s tim mel trochu problem, ze to bylo moc filmove, jako nic proti te hre, byla paradni, ale ze bych chtel hrat neustale hry s timto filmovym az pasivnim stylem hrani, to teda rici rozhodne nemohu. Jednou se to snese, ale doufam, ze dalsi takovou hru budu hrat nejdrive za rok. :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny