Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nejlepší Call of Duty?

Ja slysim o fps dropech a spatne optimalizaci u kazdeho CoD. Ted WW2 je to asi nejhorsi, jeden patch fps dropy jak prase (cpu jede na 50%, GPU na 70% a presto dropy "jen tak"), dalsi patch dropy zmizi, dalsi patch a jsou zpatky a dotoho jeste hra pada, dalsi patch uz hra nepada ale furt FPS dropy. Beta BO4 mi bezela 10x lip nez WW2 skoro po roce.

Ty tvoje oblibeny mapy jsou pro me katastrofalni. Tupej clusterfuck na pidimapicce, respawnes se a zdechnes behem vteriny, respawnes se a zdechnes behem vteriny, respawnes se a znova do vteriny chcipnes, respawnes se konecne nekde kam necumi pulka lidi (takovej malej zazrak) tak hodis nahodne granat a tri killy. Nic se na tom neda hrat, asi jako iceworld v CS - jenze tam se alespon nerespawnujou nepratele 2 metry za tebou hned po tom co je zabijes.
Ted mas ve WW2 Shipment 1944 a vsichni breci, jeden velkej spawntrap, dokonce museli "opancirovat" spawnovaci bedny, protoze to casto bylo jen o tom locknout team na spawnu v bedne a ze vsech stran jen strilet naslepo skrz bednu takze jeden team vesele chcipal aniz bo mohl cokoli udelat, artilerie bombarduje pulku mapy, letadylkem vykosis celej team...

Treba u toho tvyho Dome me furt nadavali za tohle, ale co cekat kdyz mas mapicku kde z jedny strany na druhou prebehnes za 3 vteriny.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny