Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po preinštalovaní ovládača grafickej karty nejdu žiadne hry

Hned nahoře jsem psal, že by mohla zabrat kompletní přeinstalace driverů grafiky (s odstraněním původních).

To, že NB nejsou určeny na hry, na tom si trvám - i když se to někomu nemusí líbit. Ty předražené obludy za 100k (či o kousek levnější, ale už s kompromisy), budiž, na těch se asi dá hrát cokoliv, než se uvaří. Ale běžné kancl stroje na to nejsou určeny ani náhodou. To není nic "proti" herním NB, je mi zcela jedno, co kdo na hraní používá. Z mého hlediska, mám teď PC za 50.000 bez monitoru a kdybych chtěl stejný výkon a parametry na NB, musel bych si desítky tisíc připlatit.

Problém je v tom, že výrobci her pro NB své hry nemusí optimalizovat, hardware součástek (CPU, GPU) v noteboocích je oproti svým velkým bratrům z desktopů jiný, i když má stejné číselné označení - často mají přidáno "m" (mobile) a výkonově se nedají srovnávat.

Takže, zkus tu přeinstalaci driverů (ze serveru výrobce toho NB, ne z windowsupdate, tam si aktualizace ovladačů zakaž), možná i DirectX.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny