Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po preinštalovaní ovládača grafickej karty nejdu žiadne hry

No.. je to tvůj NB, ne můj ;-)

Já osobní příklad nemám, protože by mě nenapadlo na NB nějakou hru instalovat a hrát (snad ze zoufalství hledání min či solitaire z Windows).

Hra třeba funguje. Tedy nějak běží. Co to ale dělá se střevy NB, je věc druhá. Porovnej si vizuálně prostorný desktop, její grafickou kartu, chladiče, ventilátory s tím, co je v NB. Prostě v NB neuchladíš součástky tak, jak by bylo vhodné, při hraní náročnější hry se vše přehřívá (což jednoznačně hardwaru neprospívá) a časem NB uvaříš.

Druhý pohled: srovnej "sociální" low-endový NB s (proti desktopu) "ošizeným komponentám. NB za 10-15 tisíc, prý "herní". Proč by proboha tedy někdo vyráběl a jiný kupoval herní PC za násobky ceny toho NB, když je vše tak fajn na NB?

Samozřejmě chápu dilema mnohých, chtějí být mobilní (hrát doma, na chatě, na intru), desktop s monitorem se fakt bude blbě stěhovat, pořád tam a sem.

ak nejaký ntb zvládne hru z roku 2015+ na ultra nastavení a 60fps bez extrémneho prehrievania

Existuje. Ale připrav si minimálně 100.000Kč/4.000€ (cenu střílím, možná to bude i o dost víc) a počítej s tím, že ta 5-7 kilová obluda se také pronese. Za tu cenu budu mít dva desktopy o vyšším výkonu. Jeden doma, druhý třeba ve škole na kolejích. A ještě mi zbude na obyčejný, lehký NB na školní věci, internet.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny