Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém so spúšťaním hier cez steam

Ahojte, mám problém s dvoma hrami na steame, ktoré sa cez steam klienta spustia len potom čo reštartujem ntb. Ntb dávam prakticky stále len do režimu spánku, nevypínam ho, čiže keď ntb reštartujem, hry sa spustia, keď ho už ale uspím a následne zapnem, už sa nespustia a musím zase reštartovať.

Konkrétne ide o hry Kingdom Come Delieverence (táto hra mi ukáže pri spúšťaní hry priamo cez steam tabuľku "program prestal pracovať", hru však viem otvoriť cez zložku kde je hra nainštalovaná a vtedy sa normálne spustí), druhá hra je F1 2015 (tá sa nespustí vôbec nijako, ani cez steam ani cez zložku s hrou, na chvíľku mi na steame napíše "running", hra sa objaví aj v prebiehajúcich procesoch a po pár sekundách zmizne a nedeje sa nič)

Hry som preinštalovala, dala som verifikovať súbory hry cez steam, otvárala ich ako správca - nič nepomohlo - hry sa skrátka normálne spustia len priamo po reštarte ntb, ak ho uspím a znova zapnem už viac nie. Neviem si s tým rady, nebaví ma v jednom kuse reštartovať počítač aj niekoľkokrát do dňa kvôli tomu, aby som mohla hrať. Nevie mi niekto prosím poradiť ako toto vyriešiť? Ďakujem

Předmět Autor Datum
To asi bude problém v ovladači grafiky. Přestane správně pracovat a po restartu chvíli běží. Jdete…
snco1301 19.06.2018 18:33
snco1301
Preinštalovala som ovládač graf. karty. Po prvom uspatí a následnom zapnutí ntb za hry spustili norm… nový
d.d. 19.06.2018 22:00
d.d.
U notebugu pouzivej ovladace od vyrobce notebugu... Preinstalovat a vypnout autoupdate. nový
Dwane Dibbley 19.06.2018 22:08
Dwane Dibbley
díky za upřesnění, nějak jsem nezaregistroval, že má notebook. poslední
snco1301 19.06.2018 22:21
snco1301

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru