Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Gamepad Xbox ONE S

Ahoj, mam dotaz pro kamose, chce si koupit tenhle gamepad Xbox ONE S pro pouziti na pocitaci.

Jestli je dobrej?

Pry to umi pripojeni pres kabel, on bezdrat nechce, ze pry tyhle xbox gamepady hrozne zerou a udelaji narozdil od jinych gamepadu treba jedny baterie tydne. Nicmene je pry doporucovanej pro hru FIFA, takze ho chce poridit. Tak jenom dotaz, jestli nevybral spatne?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Koupeno. Vsem dik. Kamos je nadsen, proti jeho staremu Geniusu je to pry ve Fife 17 nebe a dudy (p…
RedMaX 09.05.2018 18:22
RedMaX
Ten slouzil hlavne u predeslych, abys do toho zastrcil takovy nastavec s moznosti pripojeni sluchate…
XoXoChanel 09.05.2018 19:32
XoXoChanel
jeste jednou dekuju.
RedMaX 09.05.2018 20:29
RedMaX
Jo jo, neni zac, jinak pekna pripominka ke Googlu se kterou se kompletne stotoznuji :-) * Jiz snad 5…
XoXoChanel 10.05.2018 11:40
XoXoChanel
Ano, rozumim. Nejhorsi je, ze me odstrihli a nic s tim neudelam, podporu nevedou. U Microsoftu, muze… nový
RX 10.05.2018 14:06
RX
https://support.google.com/mail#topic=7065107 https://www.google.fr/intl/fr/contact/ ->> Ve vyberu z… nový
XoXoChanel 10.05.2018 19:22
XoXoChanel
Nejedna se o Gmail, ale o Google Play. Tohle jsem posilal do T-Mobile: Dobrý den, občasně využívám… nový
RedMaX 10.05.2018 20:01
RedMaX
Protoze jsi si zrejme pouzil vice zarizeni v kratké dobre, IMHO jde o zabezpeceni aby nekdo nezneuzi… nový
XoXomob 10.05.2018 20:23
XoXomob
Vsechno jsem zkousel a platit nejde ani platebni kartou, akorat ty zarizeni ne, na to jeste mrknu a… nový
RedMaX 10.05.2018 20:56
RedMaX
Bohuzel nic takoveho nemam, zarizeni jsou v Google Play jen dve, oboji pouzivam. Zkontroloval jsem z… poslední
RedMaX 10.05.2018 21:29
RedMaX

Koupeno.

Vsem dik.

Kamos je nadsen, proti jeho staremu Geniusu je to pry ve Fife 17 nebe a dudy (pro XoXo: rceni znamena, ze je skvelej :-)).

Jenom jeste dotaz. Smerem vne gamepadu je konektor na microUSB a smerem uvnitr v tom "vecku" je jeste jeden vetsi konektor. K cemu slouzi?

Ano, rozumim. Nejhorsi je, ze me odstrihli a nic s tim neudelam, podporu nevedou. U Microsoftu, muzeme na nej nadavat sebevic, tak maji telefon a da se jim zavolat (dokonce s hovorem v cestine) a problem vyresit. U sluzeb typu Steam, UPlay, GOG, Origin se da problem resit bud emailem nebo nejakym kontaktnim formularem nebo hovorem vedenym v anglictine, ale Google ten na lidi totalne kasle.

Postupne budu prechazet na jine sluzby nez Google, ale s telefonem nic neudelam, iPhone si nekoupim a jinak dnes uz alternativa neni.

Nejedna se o Gmail, ale o Google Play. Tohle jsem posilal do T-Mobile:

Dobrý den,
občasně využívám placení z kreditu (m-platba) při nákupu aplikací na Google Play. Chtěl jsem si koupit další aplikaci, ale najednou to nejde. Zadávám to správně z mobilu, v Můj T-Mobile mám limit nastavený vyšší než je cena za aplikaci. Kliknu na "Použít platbu přes T-Mobile", následně se ukazuje, že se odesílá ověření a celé to skončí chybovou hláškou "Váš účet je v nebezpečí. Zkuste to znovu za 30 minut. [OR-DVASA2-04]" Zkoušel jsem to opakovaně a znovu po týdnu, ale nejde to, pokaždé to skončí touto hláškou a nákup se nedokončí. Následně mi přijde SMS ve tvaru: "DCB:Y3890K46ENU31T2ID8QBRDEBNFED4B1MK".
Zkoušel jsem hledat na webu a u Googlu, ale oni žádnou živou podporu nemají. Našel jsem ale na webu Googlu v otázkách a odpovědích, že doporučují v případě platby přes operátora se obrátit na něj, že oni to jinak řešit nebudou.
Tak prosím, jestli byste mi mohli pomoct, abych si přes kredit mohl nakupovat. (Vím, že se na Google Play dá platit i přes platební kartu, ale tu jim nechci svěřovat. Platit m-platbou mi přijde bezpečnější.)

Vysledkem toho bylo, ze T-Mobile konstatoval, ze u nich chyba opravdu neni, je to na strane Googlu.

Zkousel jsem dal a zjistil jsem, ze nemohu nakupovat na Google Play zadnym zpusobem nejen pres T-Mobile z kreditu. Google mi v podstate znemoznil naprosto bezduvodne pouzivani sluzby Google Play. Bez toho je mi jaksi mobil s Androidem k nicemu. Google krome tech obecnych rad na webu, jak jsi daval odkaz, nema zadnou podporu a nemam zadnou moznost je kontaktovat, abych se aspon dozvedel, proc me zablokovali, bez sance.

Protoze jsi si zrejme pouzil vice zarizeni v kratké dobre, IMHO jde o zabezpeceni aby nekdo nezneuzil tvuj ucet. V mailu ktery jsi zadal pri vytvareni toho zablokovaného musis mit nejaky mail ktery te upozornuje a bude k nemu LIEN na ktery musis kliknout aby jsi prokazal ze jsi to ty.
Jestli jde jen o placeni, takl prihlas bankovni kartu, jednou zaplat a pak ji smaz. (jestli te Bkarta pusti, tak je problém bud v nastaveni (google play -> tvuj ucet -> nastaveni sokromi), nebo nastaveni platby.
* Osobne kdyz sem to hledal naposled, tak sem to nasel vse na google play -> muj ucet. Doporucil bych i smazat zarizeni v seznamu co uz nepouzivas, treba je mozny jen urcity limit zarizeni.
https://play.google.com

Bohuzel nic takoveho nemam, zarizeni jsou v Google Play jen dve, oboji pouzivam. Zkontroloval jsem zabezpeceni a veskera nastaveni a vse se tvari naprosto OK, presto platba za aplikaci neprobehne. Bohuzel, Google v tom ma bud bordel nebo neco bloknul u sebe a ja se k tomu nedostanu, protoze Google neposkytuje zadnou podporu, tak situaci nevyresim.
Diky za snahu pomoct, ale je to marny, jak jiz mam v podpisu: Google jsou curaci.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru