Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Gamepad Xbox ONE S

Nejedna se o Gmail, ale o Google Play. Tohle jsem posilal do T-Mobile:

Dobrý den,
občasně využívám placení z kreditu (m-platba) při nákupu aplikací na Google Play. Chtěl jsem si koupit další aplikaci, ale najednou to nejde. Zadávám to správně z mobilu, v Můj T-Mobile mám limit nastavený vyšší než je cena za aplikaci. Kliknu na "Použít platbu přes T-Mobile", následně se ukazuje, že se odesílá ověření a celé to skončí chybovou hláškou "Váš účet je v nebezpečí. Zkuste to znovu za 30 minut. [OR-DVASA2-04]" Zkoušel jsem to opakovaně a znovu po týdnu, ale nejde to, pokaždé to skončí touto hláškou a nákup se nedokončí. Následně mi přijde SMS ve tvaru: "DCB:Y3890K46ENU31T2ID8QBRDEBNFED4B1MK".
Zkoušel jsem hledat na webu a u Googlu, ale oni žádnou živou podporu nemají. Našel jsem ale na webu Googlu v otázkách a odpovědích, že doporučují v případě platby přes operátora se obrátit na něj, že oni to jinak řešit nebudou.
Tak prosím, jestli byste mi mohli pomoct, abych si přes kredit mohl nakupovat. (Vím, že se na Google Play dá platit i přes platební kartu, ale tu jim nechci svěřovat. Platit m-platbou mi přijde bezpečnější.)

Vysledkem toho bylo, ze T-Mobile konstatoval, ze u nich chyba opravdu neni, je to na strane Googlu.

Zkousel jsem dal a zjistil jsem, ze nemohu nakupovat na Google Play zadnym zpusobem nejen pres T-Mobile z kreditu. Google mi v podstate znemoznil naprosto bezduvodne pouzivani sluzby Google Play. Bez toho je mi jaksi mobil s Androidem k nicemu. Google krome tech obecnych rad na webu, jak jsi daval odkaz, nema zadnou podporu a nemam zadnou moznost je kontaktovat, abych se aspon dozvedel, proc me zablokovali, bez sance.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny