Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Risen- nějak to nejde

Teda reknu vam, ten Risen me tak sere, silene zabugovana hra, opravdu desivy. To teda je extremni drzost, ze nejaky zaparenci nadavali Arcanie, kde jsem za celou hru neznamenal jedinnou chybu, kdyz pritom potom chvali tohletu frasku.

Kamera v soubojich jde nekam doprdele, posouva se dopredu, takze absolutne ztracim prehled a pokud je vic protivniku, tak me proste obklicej, aniz bych s tim mohl sam neco delat. Jeste vetsi svinstvo je, ze se v soubojich neda prepinat na protivniky a z nejakeho neznameho duvodu, asi aby to jako bylo tezsi, tak se hrdina zameri vzdy na toho druheho vzadu a toho prvniho, ktereho mam pred sebou a logicky ho chci dostat prvniho, tak ignoruju. Fakt des.

Ja blb jsem zase dal na rady a koupil si v akci v paklu Risen 1 az 3, ted to budu muset hrat cely a uz jednicka me neskutecne vytaci.

---

Uplne nejvic me dostal naprosto trivialni bug, kterej tuhle hru degraduje z RPG na nejakou smesnou koninu:

Mel jsem se sejit s piratem Romanovem, tomu jsem rovnou rekl, ze na nej kaslu, at tasi. Asi moje chyba, ze jsem porad dost slabej a tudiz dat Romanova a jeho dva pomocniky neni zadna legrace. Tak jsem mu utekl za ohnem do tunelu, ze me nebudou moc obklicit a jednoho po druhym. Jak uz jsem predeslal v predchozim, bojuju se zkriplnenou kamerou a s tim vybiranim tech protivniku. Jenze tady na me krome tech trech okamzite nabehli dalsi dva, jeden Vasili a jeste jeden.
Vtip nastal v tom, ze Vasili me doslova rozsekaval mecem a ja sekal do nej jak o zivot. Bohuzel jsme byli oba dva v jiny dimenzi, tak jsme mohli do sebe sekat jak mourovaty a nic se nestalo, ani jeden z nas nemohl padnout mrtev k zemi. Tudiz chte nechte jsem to musel ukoncit a jet to od rozhovoru s Romanovem znova a znova a znova.
Pak uz jsem se nasral a koukam na Youtube na gameplay. Jenze tam nemohl Vasili prijit svym pratelum na pomoc, protoze tam bojoval se supama a prisel na radu az po hodne dlouhe chvili jako posledni. U me ne, protoze ja uz tu lokaci predtim jednou navstivil a vsechno jsem tam vybil.
Nakonec jsem prisel na to, ze kdyz okamzite po skonceni rozhovoru s Romanovem, jakmile tasi se, zaradim zpatecku a mizim jak to jde, tak skutecne sejmu Romanova a jeho dva kumpany a Vasili na me ceka este s tim poslednim az se zase vratim k ohni, tam spolu promluvime a pak ho teda posekam. Takze jsem byl stastnej, ze to slo a nemusel jsem hru zacinat od zacatku znovu.

No ale teda pripadne dalsi zajemce, kteri hraji starsi hry, tak pred Risenem varuju, neni to ani z poloviny tak dobra hra, jak se rika.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny