Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem csgo předmět za reálné peníze

Má někdo zkušenosti s prodáváním předmětů z CSGO za reálný peníze?
Drop mi nůž za slušnejch 180e a jelikož si za peníze na steamu novej komp nekoupim, na účtu by se mi to líbilo o něco víc.
Tak jestli je tady někdo, kdo má trochu nějaký zkušenosti a mohl by poradit co je a co není legit a na co si popřípadě dávat pozor.

Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tradnout za klice a klice prodat pres paypal nejaky youtrubce. Pres nejake stranky bych se na to vyb…
Dwane Dibbley 11.03.2018 15:03
Dwane Dibbley
S někým tradeovat? Buď bude muset jít první on a riskovat, že ho někdo okrade a nebo si platit middl…
SlouDelCZ 11.03.2018 15:08
SlouDelCZ
Pokud to ted nekdy Valve nerusilo, tak trade je ve steamu uz hoooodne dlouho, ty kravinky o kterych… nový
Dwane Dibbley 12.03.2018 10:34
Dwane Dibbley
Jde vidět, že o těch stránkách nemáš žádné informace, je to mnohem pohodlnější takhle prodávat i bez… poslední
SlouDelCZ 12.03.2018 19:53
SlouDelCZ

S někým tradeovat? Buď bude muset jít první on a riskovat, že ho někdo okrade a nebo si platit middlemana nebo osobní setkání... naprostá ztráta času.. rychle a pohodlně pres stránku je to nejlepší, s tím, že to prodáš ještě s lepší cennou, v dnešní době lidi takhle prodávaj itemy i za 50% ceny. A ano takhle to funguje jaks psal.

Pokud to ted nekdy Valve nerusilo, tak trade je ve steamu uz hoooodne dlouho, ty kravinky o kterych mluvis se u toho nekonaji (naopak ty tvoje ruzne stranky funguji, v lepsim pripade, jako midleman, v horsim je to proste scam). Kdyz tradnes item za klice tak je muzes snadno prodat, ruzny jutrubky a twitcheri je kupuji na "opening" a muzes jim je prodavat treba po deseti klicich a vzdy si zkontrolovat jestli ti zaplatil nez mu prodas dalsi.
Ale jo, muze zkusit nejakou stranku a doufat ze to neni scam, to uz je ale gambling

Jde vidět, že o těch stránkách nemáš žádné informace, je to mnohem pohodlnější takhle prodávat i bez nevhodného převodu na klíče a shánět někoho takovýho kdo ti to koupí, tyto dvě stránky jsou teď asi největší společnosti a nemaji důvod tě nějak okrást, není to žádný gambling. Ověřit si to také můžeš od recenzí na googlu atd. Taky jde o to, že pokud tradnes item za klíče, ztratíš taky část ceny + další část ztratíš po prodeji. Nechci vyvolávat hádku, oba dva způsoby jsou v pohodě, jen chci říct, že tento se vyplácí víc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru