Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem csgo předmět za reálné peníze

Má někdo zkušenosti s prodáváním předmětů z CSGO za reálný peníze?
Drop mi nůž za slušnejch 180e a jelikož si za peníze na steamu novej komp nekoupim, na účtu by se mi to líbilo o něco víc.
Tak jestli je tady někdo, kdo má trochu nějaký zkušenosti a mohl by poradit co je a co není legit a na co si popřípadě dávat pozor.

Díky

Předmět Autor Datum
Doporučuji ti stránku BitSkins.com je to legit, mám tam už přes 50 obchodů, ale item neprodáš za 100… nový
SlouDelCZ 11.03.2018 10:12
SlouDelCZ
Děkuju za odpověď, kouknu na to, až budu moct ten item tradovat. Jenom otázečka, jestli to chápu spr… nový
neviejmse 11.03.2018 10:53
neviejmse
Tradnout za klice a klice prodat pres paypal nejaky youtrubce. Pres nejake stranky bych se na to vyb… nový
Dwane Dibbley 11.03.2018 15:03
Dwane Dibbley
S někým tradeovat? Buď bude muset jít první on a riskovat, že ho někdo okrade a nebo si platit middl… nový
SlouDelCZ 11.03.2018 15:08
SlouDelCZ
Pokud to ted nekdy Valve nerusilo, tak trade je ve steamu uz hoooodne dlouho, ty kravinky o kterych… nový
Dwane Dibbley 12.03.2018 10:34
Dwane Dibbley
Jde vidět, že o těch stránkách nemáš žádné informace, je to mnohem pohodlnější takhle prodávat i bez… poslední
SlouDelCZ 12.03.2018 19:53
SlouDelCZ

Doporučuji ti stránku BitSkins.com je to legit, mám tam už přes 50 obchodů, ale item neprodáš za 100% ceny, to nikde nejspíš tak za 60%-80%. Pak je tady ještě stránka opskins.gg. Je to v podstatě to samé, ale opskins si berou z prodeje 10%, bitskiny jen 5%.

Děkuju za odpověď, kouknu na to, až budu moct ten item tradovat. Jenom otázečka, jestli to chápu správně.
Zaregistruju se na tý stránce, hodim tam ten nůž, dám tam údaje mé karty, na které přijdou peníze, dejme tomu cenu 150 EUR a až se prostě objeví zájemce, tak ten to koupí a mně se to převede na kartu v aktuálním kurzu na koruny? Chápu to správně?

S někým tradeovat? Buď bude muset jít první on a riskovat, že ho někdo okrade a nebo si platit middlemana nebo osobní setkání... naprostá ztráta času.. rychle a pohodlně pres stránku je to nejlepší, s tím, že to prodáš ještě s lepší cennou, v dnešní době lidi takhle prodávaj itemy i za 50% ceny. A ano takhle to funguje jaks psal.

Pokud to ted nekdy Valve nerusilo, tak trade je ve steamu uz hoooodne dlouho, ty kravinky o kterych mluvis se u toho nekonaji (naopak ty tvoje ruzne stranky funguji, v lepsim pripade, jako midleman, v horsim je to proste scam). Kdyz tradnes item za klice tak je muzes snadno prodat, ruzny jutrubky a twitcheri je kupuji na "opening" a muzes jim je prodavat treba po deseti klicich a vzdy si zkontrolovat jestli ti zaplatil nez mu prodas dalsi.
Ale jo, muze zkusit nejakou stranku a doufat ze to neni scam, to uz je ale gambling

Jde vidět, že o těch stránkách nemáš žádné informace, je to mnohem pohodlnější takhle prodávat i bez nevhodného převodu na klíče a shánět někoho takovýho kdo ti to koupí, tyto dvě stránky jsou teď asi největší společnosti a nemaji důvod tě nějak okrást, není to žádný gambling. Ověřit si to také můžeš od recenzí na googlu atd. Taky jde o to, že pokud tradnes item za klíče, ztratíš taky část ceny + další část ztratíš po prodeji. Nechci vyvolávat hádku, oba dva způsoby jsou v pohodě, jen chci říct, že tento se vyplácí víc.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru