Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Ach jo, proc je to vsechno tak tezky?

Bohuzel ta rada nefunguje, kdyz mi dojdou naboje a zacnu utikat, tak se to asi da, pokud mam zachytny bod nekde kousek pred sebou a vidim na nej. Ale pokud jsem ted uprostred lesa a musim hledat cestu, tak to nejde, ty potvory totiz kdyz videj, ze zdrham, tak samozrejme bezej za mnou a hazej sekery, neda se jim utect.

Myslim, ze to zase odlozim a zacnu nejakou mene stresujici hru. Alan Wake je opravdu tezka hra pro opravdove herni profesionaly. Bohuzel mam pocit, ze tohle v zadnem pripade neni hra pro svatecniho hrace jako jsem ja. Opravdu naprosty nedostatek munice ze hry dela peklo.

Nejvic me na tom stve, ze nevim, jak situaci obecne resit. Nemam cas hrat demo verze her na zkousku a bohuzel zase se v zadne recenzi nepsalo, ze je Alan Wake tak narocny. Z gameplaye jsem to samozrejme take nepoznal a vysledek je, ze jsem uplne zbytecne utratil penize za hru, kterou vubec nevim, jestli dokazu nekdy dohrat do konce.

Alan Wake je zatim netezsi hra, kterou jsem hral, neporovnatelne s jakoukoli jinou hrou.

Edit: Krasna hra, neni to o zakysech jako jinde co jsem tu psal, pribeh, vizual, pro pokrocile hrace asi nadhera, nemohu na tu hru nadavat, tak jako u jinych her, kde byla nejaka nelogicnost nebo zasek, to neni tento pripad, ale je to tezke, hodne tezke.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny