Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA V - odpojování ze serveru

Dobrý den, mám problém s gta V připojím se do online a po pěti minutách hrání mě to všechny hráče odpojí ze serveru a jsem na serveru sám, ale přitom ten server s hráči tam pořád je takže to vlastně odpojilo jen mě, ale já to vidím jinak. Nikdy jsem tento problém s gta v neměl. Předem děkuji za odpověď.

Předmět Autor Datum
Mně to dělá od začátku (mám GTA V od prvního dne vydání), proto MP nehraji. Taky připojování trvalo…
Zajdaz 21.11.2017 09:56
Zajdaz
Problem je v systemu pripojeni. Blbne to porad spoustu lidem. Chyba je v "zavrenych" portech. Bohuze…
Hasek 21.11.2017 11:12
Hasek
Přesně tohle se mi začalo dít dnes. Normálně se připojím do GTA Online a během pár minut mě to vykop… poslední
TheAzerCZ 21.11.2017 22:14
TheAzerCZ

Problem je v systemu pripojeni. Blbne to porad spoustu lidem. Chyba je v "zavrenych" portech. Bohuzel ve vetsine pripadech ani otevreni portu pro hru nepomaha a pripojeni je nestabilni. Hra i ted po case ukaze ze mas "spatny" NAT type a ze budes mit asi problemy.

Jedine 100% reseni je bohuzel zmenit modem/router. Mam to osobne vyzkouseno na 2 PC a modemech kdy na starych modemech to neslo a nove jsou bez problemu.

Zkus kouknout na google jaky a jak otevrit porty pro GTA Online...treba ti to pomuze.

Přesně tohle se mi začalo dít dnes. Normálně se připojím do GTA Online a během pár minut mě to vykopne. Na GTA V mám nahráno přes 300 hodin a ani jednou se mi to nestalo. To, co se začalo dít dneska, je fakt ohavnost. Podle internetu se to děje spoustě dalším lidem, ale nikdo pořádně neví, jak to vyřešit a borcům z R* je to celkem volný :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru