Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AC Blackflag a Rogue

Dohrál jsem oba dva díly a kdybych to měl shrnout, tak asi takhle: Kvůli příběhu to hrát nebudeš. Je to klišé, repetetivní nuda, málo inovace, spíše posun k horšímu. Ale jediné, proč jsem u toho strávil možná tak kolem 50 hodin času u každého dílu bylo zpracování té doby!

Unity - Paříž v době francouzské revoluce, nádherně zpracována, opravdu lahůdka jen tak se procházet a pozorovat frmol běžného života, zpracování významných historických budov, ale i obyčejných chudých chatrčí a baráčků, taveren a dalších objektů je ohromující. Navíc si člověk o každé významné události, památce může přečíst v menu kratší pojednání a ledaco se dozví. Atmosféra ulic, chování lidí od nejrůznějších pouličních rvaček, pitek až po obří demonstrace a ničení královského majetku je třešničkou na dortu.

Syndicate - Viktoriánská Anglie, industriální město, parní stroje a lokomotivy - lahůdka, jakbysmet. Rozhodně stojí za si tyto dva díly zahrát, pokud tě baví historie, stará doba, architektura. Pokud to chceš jen hrát kvůli příběhu, hratelnosti, nedejbože kvůli tomu, že čekáš nějaký posun v herních mechanikách od předešlých dílů, tak rozhodně nedoporučuji.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny