Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA SA bez úmrtí/zatčení - Sbírání lastur tipy

Ahoj, rozjel jsem SA s výzvou hru dokončit na 100% bez úmrtí a zatčení. Narazil jsem ovšem na problém: Sběr lastur

2 lokace se nachází v San Fierru, oblast Easter Basin (vojenská základna u letiště), kde ovšem při přiblížení získávám 5 hvězdiček a nevím, jak z toho ven. Mapa:
Oysters.png

1. Sea sparrow - budu sestřelen
2. Plavat/potápět se - budu zastřelen
3. Rychlý člun - tak, a teď vybrat lokaci, kam s ním :?:
4. Proglitchovat se s jetpackem pod vodu/cheaty - nepřipadá v úvahu

Takže asi fakt zbývá bod 3., ovšem nevím, co je lepší, zakotvit rovnou v San Fierru a prokličkovat se do nejbližšího Safe Housu/brázdit vody SA a doufat, že hledanost postupně klesne aspoň na 3 hvězdičky?
Pokud máte někdo osvědčený způsob, jak se z dané situace bezpečně vymotat, budu rád :-)

Btw. pokud někoho napadá ještě nějaká mise (Hlavně ty z Las Venturas už moc nemám v paměti), kde bych se mohl zapotit a dáte mi nějaké rady, budu moc vděčný :-) Zatím jsem v cca 27%, přesouvám se do San Fierra, tudíž vše v Los Santos, co šlo udělat, je hotové. Obecně ale platí, že se bojím hlavně létat (hryzne se mi klávesa/nevykreslí se mi strom nebo stožár a konečná).

Předmět Autor Datum
Lastura u té vojenské základny je hodně hluboko, musíš plavat rychle a i tak je to na utopení se :)…
L-Core 21.09.2017 11:55
L-Core
Tak jsem přišel na "trik" s lasturami, které jsou velmi hluboko - zapnout frame limiter :-D 3 tempa…
BrB 21.09.2017 21:39
BrB
Tak 2 zmíněné lastury mám sebrané, úplně jsem totiž zapomněl na misi, ve které pro Torena kradu stíh…
BrB 30.09.2017 17:59
BrB
Až to dokončíš, můžeš zkusit Master Save Challenge ;) https://www.gamefaqs.com/ps2/914983-grand-thef…
Vondrs 01.10.2017 01:47
Vondrs
Právě Joshimuz mě k tomuto nápadu přivedl :) poslední
BrB 01.10.2017 11:49
BrB

Lastura u té vojenské základny je hodně hluboko, musíš plavat rychle a i tak je to na utopení se :) Já to udělal tak, že jsem ji našel a pak prostě umřel…

Na dokončení hry bez úmrtí jsem nehrál. 100%, včetně všechny školy vše na zlaté a vítězství v obou triatlonech jsem dosáhl. Nejhorší mise, co si pamatuji, je checkpointový závod v suchém doku v SF.

Tak jsem přišel na "trik" s lasturami, které jsou velmi hluboko - zapnout frame limiter :-D 3 tempa a jsem u dna, bez omezovače jsem vyplýtval celou kapacitu plic a dostal jsem se sotva 2 metry pod hladinu..

Ono to půjde, jen musím vymyslet, kde pak s člunem zakotvit, napadá mě chatka, kde probíhá mise s monster truckem (Mike Toreno), kousek na severovýchod, hned u vody. Asi to nechám jako poslední položku z celého seznamu, každopádně dám pak vědět :)

Tak 2 zmíněné lastury mám sebrané, úplně jsem totiž zapomněl na misi, ve které pro Torena kradu stíhačku právě z této vojenské základny. Lastury jsem tedy sebral bez upoutání pozornosti, poté ovšem vypršel čas na to, abych se dostal skrz otevřený dok do základny, mise byla neúspěšná a dostal jsem 5 hvězdiček. Každopádně s rychlým člunem pod zadkem jsem zakotvil kousek severovýchodně na ranči (Toreno) a hru uložil.

Nyní jsem tedy v 95 % hry bez jediného úmrtí nebo zatčení. Zbývá mi pár příběhových misí a úkol je hotov (snad to nezakřiknu :P ).

Všem tento challenge doporučuji, hra není tak těžká a kdo se k SA vrací, jedná se o velmi zajímavý zážitek.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru