Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Archaica: The Path of Light - překlad do češtiny

Před pár dny vyšla na Steamu tahle logická hra, recenze na Games.cz

Nechce se někdo spolupodílet na překladu do češtiny? Případnému zájemci mohu poslat soubory s texty (není to zas tak ukecaná hra), aby se podíval, zda by do toho šel. Skutečnému zájemci mohu poskytnout s/n hry.

Momentálně čekám, až vývojáři přidají plnou podporu českých fontů, měla by to být otázka dní. Soubory s texty jsou v plaintextu, vše je tedy snadno editovatelné. Výsledek je možno ihned kontrolovat ve hře.

Bude se jednat o oficiální překlad, následně bude na Steamu.

Předmět Autor Datum
Nehlásí se nikdo, nedá se nic dělat :-) Mám hotovo tak 60%, teď to jde pomaleji, protože musím post…
L-Core 15.09.2017 19:12
L-Core
Hotovo, odesláno autorům. Až to dají na Steam, vydám aktualitu. --- Ač je to čistě logická hra (prá… poslední
L-Core 22.09.2017 14:21
L-Core

Nehlásí se nikdo, nedá se nic dělat :-)

Mám hotovo tak 60%, teď to jde pomaleji, protože musím postupovat ve hře, abych věděl, o čem to je - a zas tak moc času nemám. Některé názvy nedávají moc náznaků, vo_co_gou, tak to musím nejprve odehrát, a to jde občas docela tuze; není to jednoduchá procházka růžovou zahradou ty některé puzzly ;-) Navíc musím projít všechno, najít všechny itemy, tajná místa.

Testování ve hře je trochu nepřehledné, protože zatím není hotova česká sada fontů (autoři - respektive jeden z nich - na ní dělají) a diakritika ve hře je poněkud zkriplená.

Každopádně, hra je to výborná, určitě ji doporučuji fanouškům logických her. Vím, někomu může vadit cena (15€, momentálně je za -10%), já hru dostal zdarma…

------
edit: tak, už plně fungují české fonty. Nikdy by mě nenapadlo, že bude potřeba udělat i písmeno (velké) Ň :-)

Hotovo, odesláno autorům.
Až to dají na Steam, vydám aktualitu.

---
Ač je to čistě logická hra (práce se světelnými paprsky), má to docela zajímavý "děj", provázející řešení jednotlivých rébusů. Se zajímavými zvraty a až mysticko-lidským zakončením. Více spoilerovat nebudu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru