Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Znáte hru 2048?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com. tpcstld.twozerogame&hl=cs

Mozny neomezene vzdy jeden krok zpet, dohrano do konce: 3.884.482 (ale chapejte ze jsem jednu hru hral prubezne cca. 9 mesicu :-)).


https://play.google.com/store/apps/details?id=com. digiplex.game&rdid=com.digiplex.game

Moznost za hru vratit 5x, ale hraju to tak, ze tuto moznost nevyuzivam a teda bezchybne mam nejvyssi skore 157.080, jenze tak moc se povedlo jen jednou. Obvykle koncim nekde okolo 30.000 bodu, cimz me ta jedna hra odradila a uz to nehraju.

Princip samozrejme spociva v tom, ze si zvolite tu stranu na kterou budete "davat" a posouvate teda jen ze trech smeru. Takze si samozrejme musite zvolit, kde v jakem rohu bude nejvetsi cislo a teda pridavat tam postupne.

Napriklad ja hral tak, ze jsem cisla radil na leve strane a vlevo dole mam nejvetsi cislo, nad nim je mensi, nad nim zase mensi a vlevo nahore uplne nejmensi. Samozrejme jak uz tu bylo zmineno, tak jeste mensi cislo je vlevo ve druhem sloupci nahore a smerem dolu se to snizuje, atakdale.

Jakmile tyto dve pravidla porusite (zvolit smer a tim hrat; pridavat v rade nebo spis v hadovi postupne), tak temer jiste koncite.

Kdyz tak sem hodte odkaz na nejakou androidi appku, aby byla uplne bez moznosti delat chyby, kterou hrajete a ja zkusim kolik dam a hodim sem pak printscreen.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny