Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PROJECT CARS/DIRT RALLY - volant/kalibracia/nastavenia

Zdravím, Pred pár dnami som kupil volant, je to prvý volant a predtým som hry hral hlavne na klavesnici a trocha na ovladači takže nemam stým moc skusenosti. Mám celkom dosť otázok či už k volantu alebo k nastavení hier takže ak nietko ma skusenosti tak pište.

Volant: thrustmaster T150 - základné pedale(plyn,brzda), bez páky
Hrám na: PS4 slim
Stojan k volantu som si vyrobil sám no da sa povedať že je takmer ako Wheel Stand Pro Deluxe V2
http://image.prntscr.com/image/ee34e7e9866e4be5906 f3afa727ac00a.png

zatial mam PROJECT CARS, DRIVECLUB a za pár dni budem mať DIRT RALLY

Hlavne ma zaujíma hra project cars ktorá ma plno nastavení. Nastavenie FFB už mám podla návodu z forum.projectcarsgame.com.
Ale niesom si uplne istý či som správne nakalibroval volant a pedále. Pedále by som mal počas kalibracie stlačať pomaly a plinule alebo proste len stlačiť ? Zase pri kalibracii volantu mam otočiť uplne koľko dá doprava aj doľava v tom prvom kroku? totiž ono to ide viac menej lahko no potom cca 90 stupnov pred dorazom je silnejší odpor, ja to robim na uplny doraz nie na ten doraz kde je ten večší odpor. Potom ked je ten další krok tam otačam nadoraz ale iba do jednej strany a potom postupne vraciam až kým sa nedostanem na hodnotu cca 900 stupnov(nie vždy sa mi podarilo to dať na 900 :D niekedy to furt skače 899,901) a dám uložiť

Chapem tomu tak že takto mam nastavené na 900 stupnov ten volant no a v samotnom závode ak otočim volant o 90 stupnov tak aj volant v kokpite sa otoči rovnako čiže je to presne no ked som si pozrel kolesá tak tam je trocha problém pretože ak otočim volat koľko dá doprva tak v určitej dobe sa kolesá prestanú otačať ale s volantom ešte stále je možné otočiť cca 180 stupnov naprázdno

Na samotnom volante by malo byť nastavené 900 stupnov no neviem to povedať naisto kedže neviem ešte jak to vlastne funguje. nastavil som to tak že po stlačení MODE+PAD mi dioda blikla 4x čo by malo predstavovať 900 stupnov, no neviem či to nejako ovplivnuje samotné hry kedže v hrách su tie nastavenia tiež.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ještě k tomu rozsahu otáčení: některý hry (určitě to umí DiRT Rally) mají funkci steering lock tj. ž…
Vondrs 10.04.2017 16:30
Vondrs
dik, za rady poslední
mato4547 11.04.2017 08:41
mato4547

Ještě k tomu rozsahu otáčení: některý hry (určitě to umí DiRT Rally) mají funkci steering lock tj. že se ti rozsah volantu nastaví podle reálnýho rozsahu v danym autě.

Edit: koukám, že o tomhle píšou hned v 2. bodě v onom postu na FB Thrustmasteru

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru