Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PS4 vs PS4 Pro

Ahoj,

budu si brzy kupovat konzoli (a zřejmě u mě vyhrálo PS nad Xboxem). Vím, že je to spíš námět na debatu a každý má na to jiný názor, ale chci se zeptat, co si myslíte o PS4 Pro. Vyplatí se na něj počkat a ty 2-3 tisíce si připlatit? Myslíte, že tam bude pro mě, jako pro občasného hráče s Full HD TV opravdu takový rozdíl? Nejsem odborník, takže při pohledu na specifikace mi to nic neřekne. Obyčejné PS4 mi myslím bude stačit, nicméně pokud by tam měl být opravdu znatelný rozdíl v kvalitě obrazu, klidně bych si počkal a ty peníze připlatil. Díky za názory :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Hele urcite PS4 Pro nez "obyc" PS4ku... ALE mozna bych pockal na Scorpio(novej Xbox) co ten ukaze p…
Hasek 09.09.2016 11:39
Hasek
Díky za reakce :) No, abych řekl pravdu, Xbox mi je momentálně sympatičtější, než PS, dost se mi lí…
nikon1 09.09.2016 12:18
nikon1
Urcite jdi do znacky PlayStation ( lepsi exkluzivity, vetsi hracska zakladna apod.) Co se tyce model…
BlackTiger8986 19.11.2016 12:21
BlackTiger8986
to poznas hlavne na frameratu -FPS u jednotlivych her kde je pocet snimku az o 10 vetsi Príma, tak…
Rainy 24.11.2016 22:23
Rainy
[http://hry.poradna.net/file/view/2180-apply-cold-w ater-to-burned-area-jpeg] poslední
Vondrs 24.11.2016 22:45
Vondrs

Hele urcite PS4 Pro nez "obyc" PS4ku...

ALE mozna bych pockal na Scorpio(novej Xbox) co ten ukaze pac se ted MS dost zacal chlubit a smat se Sony ze jejich novej Xbox bude daleko vykonejsi a lepsi...jasne mozna bude ale v 99% pripadu budou hry vypadat +- stejne protoze to tak proste vzdycky bylo. I kdyz by bylo fajn tady mit po XX letech poradny souboj ze jedna konzole je konecne znatelne lepsi :)

Ale pokud chces PS4 taky urcite PRO :)

Díky za reakce :)

No, abych řekl pravdu, Xbox mi je momentálně sympatičtější, než PS, dost se mi líbí design u nového bílého ONE S, i ovladač mi přijde lepší. Jenomže PS jsem si vybral kvůli hrám, Uncharted a Last of Us jsou hry, na které se těším skoro nejvíc ze všech her a rozhodně bych o ně přijít nechtěl. Takže i kdyby byl Scorpio lepší, asi by mě to stejně nezastavilo od koupě PS. Tak dám asi teda na vaše rady a počkám si na verzi Pro...

Urcite jdi do znacky PlayStation ( lepsi exkluzivity, vetsi hracska zakladna apod.) Co se tyce modelu tak bych poridil ted novejsi PS4 Pro i kdyz rozdily oproti stare PS4 nejsou nijak dramaticke. Pro ma hezci design, je vykonejsi cca o 12% vice nez stara PS4, to poznas hlavne na frameratu -FPS u jednotlivych her kde je pocet snimku az o 10 vetsi. Samozrejme to neplati vzdy a vsude. Nedavno jsem nekde cetl ze nektere hry dokonce bezi hur nez na klasicke PS4, mensi framerate apod. ale myslim ze se to tykalo zobrazeni 4K. Sony uz slibila ze vyda nejake opravne patche. Za me urcite PS4 a jakou verzi? To uz je na tobe :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru