Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Steam - Složka Common

Dobrý den,

prosím vás chtěl bych vědět, když se na jeden počítač přihlásí další člověk ke Steamu a ten před ním má nainstalovány, nějaké hry a on si pak nainstaluje své, tak jak sem psal výše ta složka common to sdílí, může ten dotyčný hrát i tituly, které nemá ve své knihovně zakoupené, ale jsou zahrnuty ve složce Common a tím pádem je vidí i on ve své knihovně.

Sorry za trochu zmatečný text.

Předmět Autor Datum
No dobrá zkusím to jinak. Mám např Bejeweled na svém účtu ten dotyčný co by se přihlásil na mém pc h…
huhnal 13.08.2016 15:16
huhnal
Mám např Bejeweled na svém účtu ten dotyčný co by se přihlásil na mém pc ho na svém účtě nemá, ale d…
L-Core 13.08.2016 15:23
L-Core
OK uvidíme, hlavně že vím, jak je to s tou složkou poslední
huhnal 13.08.2016 15:27
huhnal

No dobrá zkusím to jinak.
Mám např Bejeweled na svém účtu ten dotyčný co by se přihlásil na mém pc ho na svém účtě nemá, ale díky té složce ho tam vidět bude je možné, aby i on mohl hrát ten titul, když ho nevlastní? a jak to je pokud by ten dotyčný měl tu samou hru co já je mi jasné, že se to nebude stahovat znovu, ale bude to rozeznávat savy? Myslím, pokud hra nepodporuje ukládání na steamcloud. Pokud jej podporuje tak asi nebude co řešit.

Mám např Bejeweled na svém účtu ten dotyčný co by se přihlásil na mém pc ho na svém účtě nemá, ale díky té složce ho tam vidět bude je možné, aby i on mohl hrát ten titul, když ho nevlastní?

Ne. Jedině, kdybys mu nasdílel svou knihovnu. Eventuálně, pokud hra nemá steamworks ochranu, k takové ale ani není potřeba Steam.

jak to je pokud by ten dotyčný měl tu samou hru co já je mi jasné, že se to nebude stahovat znovu, ale bude to rozeznávat savy? Myslím, pokud hra nepodporuje ukládání na steamcloud.

Podle mě to bude titul od titulu. Něco rozezná, něco ne. Takže chtělo by to svoje savy zazálohovat jinam, aby ses pak k nim mohl vrátit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru