Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Krabicovky

Řada lidí preferuje krabicovky. Pěkně se vyjímají na poličce, občas je v nich nějaký bonus (papírová mapa, pajdulák), hráči mají dobrý pocit z fyzického vlastnění hry.

Já toto nadšení nesdílím a jsem rád, že dnes vede digi distribuce. Naprostou většinu her mám také digitálně. Buď pro Steam, Origin, UPlay - nebo samostatně: GOG, různí indie distributoři či přímo vývojáři (Minecraft, YLANDS a další). Krabicovek, které zároveň nemám digitálně, mám už opravdu minimum.

Udělal jsem si inventuru:

Bioshock 1
Far Cry 1
Far Cry 2
GRID 1
I-Fluid
Mafia 1
Mass Effect 1
Oblivion + DLC's
XIII
Zoo Tycoon

Krabicovek mám samozřejmě více, ale ty mám zároveň i v digi distribuci, GTA 3, VC, SA, IV, Mirror's Edge, Burnout Paradise, The Fillets II, Doom, Duke3d, Commandos, Star Wars hry a další. Pak 3 krabicovky, které nehraju a digitálně nemám (první Splinter Cell, Mercenaries 2, Red Faction 2). No a nakonec spoustu CD/DVD z různých časopisů či jako dárků k nějakému hardwaru; z toho nehraju a nemám nainstalováno skoro nic (jasně, jsou tam výjimky jako Broken Sword 1+2, DeusEx 1, Planescape Torment), mám toho ve sklepě plnou krabici.

Kolik čistokrevných krabicovek, které máte nainstalované a zároveň nemáte v digi distribuci, máte vy? U mě je to 10 her. Celkem mám nainstalováno mnoho set kousků, takže je jasné, co u mě vede :-p

loading...
Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
krabicovek mám asi 20, ale pomaluje je opravdu vytlačují služby jako Stream, GOG a podobně. Ale urči… poslední
kvothe 03.02.2016 11:39
kvothe

krabicovek mám asi 20, ale pomaluje je opravdu vytlačují služby jako Stream, GOG a podobně.
Ale určitě se jich nebudu zbavovat :)
jen jsem se nedokopal k tomu, abych si nechal doma udělat zvláštní police: knihy / filmy / hry :)

asi nejstarří gameska so mám doma je Anachronox :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru

loading...