Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Steam - premanentný trade ban

Pekný večer prajem.

Toto vlákno nezakladám ani tak s cieľom spýtať sa na otázku, či sa dá tento problém vyriešiť a ako, aj keď som si istý, že sa dá, keďže viem o ľuďoch, ktorým Valve unban dalo, chcem snáď len ako si upozorniť ľudí, ktorí občas vymieňajú veci, či už z csgo alebo steam trading cards, to je jedno.
Nikdy predtým sa mi nič podobné nestalo, mal som niekedy začiatkom roka inventár za 300 euro, ktorým som nadobudol skutočne vymieňaním, pri ktorom som trávil pár minút denne po dlhšiu dobu. Chcel som si to skúsiť odznova, behom pár dní som sa dostal na nejakých 20 euro s tým, že pred cca pol mesiacom som dostal trade ban na 15 dní, povedal som si ok, zrejme sedia na druhej strane nejaké decká, ktoré zle vidia a ledva škúlia na monitor, pritom tie ponuky z mojej strany neboli nijak prehnané v pomere cien jednotlivých vecí na mojej strane a strane druhej, predsa už viem ako by som mal postupovať, čomu sa vyhnúť atp. Nikdy som nikomu neposlal žiadny trade offer, ktorý by sa mal nejakým spôsobom pokúšať niekoho okradnúť o veci, veľmi populárne medzi detičkami bolo posielať offery, ktoré vám pridajú financie do steam wallet, pre príklad. Hneď ako ban vypršal som ešte ďalších 7 dní obchodovať nemohol, keďže som sa prihlasoval z inéhu PC, včera prvýkrát som opäť nahodil zopár trade offerov na lounge a do CS:GO trade komunity na steame. Pred pár hodinami som dostal permanentný trade ban, všetko čo som písal vyššie samozrejme platí.
Čo tým chcem ale povedať, steam ako taký u mňa veľmi klesol a sklamal ma, skutočne aktuálne rozmýšlam, či je vôbec výhodou mať na jednom účte kdesi na steame vložených v hrách cez 1500 dolárov v čistom a byť úplne v kľude, keď si Valve nevie riešiť ani takéto banality poriadne, to snáď ani neriešia ľudia, ale computer. Samozrejme účet je využiteľný, ale toto ma tak trošku zamrzelo. Ani nehovorím o nefunkčnosti valve anti-cheatu, ktorý ešte viac znepríjemňuje pôžitok z niektorých hier na steame.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
no vidíš, já používám steam jen na hraní a nějaké kartičky a kravinky jsou mi volné. ;-)
touchwood 06.11.2015 12:39
touchwood
Dtto. Akorát kartičky (jako "důsledek" hraní) si nenechávám, ale ihned po získání prodávám.
L-Core 06.11.2015 14:16
L-Core
jenom kartičkama jsem si vydělal na pár menších dobrých her takže to tak k zahození není poslední
Ekmos 06.11.2015 15:12
Ekmos

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru