Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemiluju CoD

1. CoD každý rok přináší špičkovou hru v rámci svého žánru a do série vždy uvede řadu inovačních prvků.
Ne, nepřináší. Rámec svého žánru budu považovat za Multiplayer střílečky, jak ty stále říkáš. Inu, tedy, podívejme se na staty her. http://steamcharts.com/ Já vidím CoDko na 43. místě. Ale, ale, ale... Hraje ho jen okolo max. 10 000 lidí denně. To není moc, na špičku svého žánru :-) mimochodem, to CoDko na 43. místě je BO2, nejnovější AW je na 81. místě. Asi tam nebylo moc inovačních prvků? Nebo to nebyla špička svého žánru?

2. Cena CoD nijak nevybočuje z řady AAA titulů a díky vynikajicímu MP si udrží hráčskou základu i několik let.
Důvod je nahoře.

3. Precizně zpracovaná kampaň nabídne zážitek jako žádná jiná hra. Od začátku do konce plná akce, dějových zvratů a ohromujících filmových momentů.
TOS NENAPSAL!!!!

4. Příběhem CoD by se mohla inpirovat řada akčních filmů, v roli vojáka speciálního komanda bojujete proti různorodým nepřátelům napříč celým světem.
TOS NENAPSAL!!!!

5. Díky úspěšnému marketingu nabízí Activion fanouškům série různorodé reklamní předměty, které jsou i u nás v ČR běžně dostupné.
To nabízí každá pořádná série. Mimochodem, koukal jsem na Cod:AW Atlas Edition za 3k a nějak jsem tam ty tvoje výhody neviděl. Krásnej Fallout Anthology s 5 hrama za tisícovku :-)

6. Až na pár výjimek jsou všechny díly v sérii CoD dobře optimalizované a hratelné i pro majitele průměrných PC.
Pár vyjímek je konkrétně kolik? 3? 4?

7. Všechny díly CoD jsou skvělé i na konzolích. Ovládání je velice přívětivé a reaguje precizně. Zaměřování je vyladěné, takže nemusíte vyvrátit analogovou páčku, abyste zacílili, ale současně do ní nestačí jen ťuknout, aby se úhel pohledu změnil o 180 stupňů.
Asi mají na konzolích jiný CoDko než my na PC

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny