Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemiluju CoD

Pokud hraješ pouze SP, koupě CoD se ti nevyplatí. Kampaň jsou poměrně krátké a jenom kvůli SP se ti kupovat CoD za tu cenu nevyplatí. Přesto že jsou krátké, jsou velmi intenzivní, plné akce, "wow" momentů, zvratů, v podstatě bych to přirovnal jako k hraní akčního filmu, na nižší obtížnosti v rambo stylu. Příběh není nijak zvlášť dechberoucí nebo jedinečný, podobně jako u většiny akčních filmů, ale svůj účel splňuje a je kvalitně zpracován.

Pokud tě zajímá, co nového bylo v MW3, doporučuji si přečíst recenzi třeba zde: http://idnes.cz/qMZ9U Kromě pokračování příběhu v SP tam, kde skončil MW2, a nové sady MP map je právě logicky nejvíce předělaný MP, zejména přidány dva nové módy Kill confirmed a Team defender, předělán systém Killstreaků na Pointstreaky, nové Spec Ops mise, přidán Survival mód (obojí lze hrát i jako SP), a poprvé bylo zavedeno i levelování samotných zbraní.

BO 3 ještě nevyšlo, takže těžko hádat, ale z toho, co doposud je známo, a co by tě jako SP hráče mohlo zajímat, tak SP kampaň bude nově možno hrát i v CO-OP režimu až 4 hráčů (2 hráči na split screenu), z čehož plyne i rozšíření map, takže to nebude takový koridor. MP bude vycházet z oblíbeného BO2, do které je přidán "momentum-based movement system" čili podobný systém jako exoskeleton z AW a systém charakterů "Specialist", z nichž každý ma speciální zbraň nebo unikátní schopnost. Nově bude zaveden i systém na vytváření vlastních potisků zbraní. Zombie mód bude obsahovat také příběh a systém získávání zkušeností.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny