Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nemiluju CoD

Ty argumenty, co se tu objevily, byly dost subjektivní a diskutabilní. Z nich jsem ochoten uznat akorát to, že ačkoliv SP není hlavní složkou hry, mohl by být delší. A také to, že se to (zejména poslední roky) tématicky dost opakuje (konflikt z budoucnosti), a že by určitě nenarazili, kdyby to střídali.

Přesto se mi nikdy nestalo, že by mě nějaký díl, který jsem hrál, nebavil, nebo že bych měl pocit, že už jsem to někdy hrál a všechno umím. Každý díl má to svoje, žádný není stejný.

Marketing tu neuvádím jako argument, ale pro zajímavost, že Activision umí každý rok uvést na trh hru, která trhá rekordy v prodejnosti.

Pokaždý když v někde v diskuzi na téma doporučte hru někdo napsal CoD, hned jste na to držkovali, proto jsem se proti tomu ohradil a snažil se zjistit, co proti CoD máte. A akorát se tu dokola mele krátký SP a že je to pořád to samé. A já pořád dokola melu, že to nikdy nebylo o SP a pořád to samé není. Ano, poslední díly se točí kolem boje z budoucnosti, ale to jejich kvalitu (pokud si vezmeš každý díl zvlášť) nijak nesnižuje, stejně jako četnost vydání nových dílů, cena, propagace (wtf) a další dost zavádějící argumenty. Vyloženě drze provokujete příspěvky, že to je celé odpad, a stejně tak lidi, co to hrají, tak co to je za chování? Já jsem schopen uznat, pokud napíšete něco faktického o hře, ale vy jenom kopete bezhlavě kolem sebe.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny