Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA V - Dlouhé načítání

Problém může být v tom, že warez verze si musela někde něco upravit, abys hru mohl hrát. Například to, aby cracklá hra nekomunikovala se servery Rockstaru, aby se na to, žes hru upirátil, nepřišlo.

Řešení tohoto problému je jednoduché. Přeinstaluješ kompletně operační systém a na warez zapomeneš. Protože jistě nemáš kompletní log z doby, kdy jsi tu upirátěnou hru instaloval. Kde by bylo kompletně popsáno, co se kde děje, kde se co zapisuje (třeba někam hluboko do registru, kde asi nemáš šanci to najít*). Na tohle bys musel mít nástroj, ručně to nejde, a ten mít spuštěn před instalací dané aplikace.

*) kdybych byl vlastník nějaké hry, "zahrabal" bych nějaké ověřovací informace o registraci třeba někam hluboko do registru na naprosto nesmyslné místo a s naprosto nesmyslnými názvy/texty klíčů, evokující něco zcela jiného. Aby nějaký aktivní šťoura, který chce řešit stejný problém jako ty, to tam snadno nenašel a nemohl to opravit. Aby byl nucen "za trest" přeinstalovat. Těch možností je samozřejmě více :-p

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny