Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Gothic 1 - problém s rozlišením

Tak jsem trochu hledal i cizojazyčně a tento odkaz jsem také zkoušel a daná oprava mi asi nejde naistalovat. Rychle se mi otevře příkazový řádek, něco tam problikne a hned se zavře, nestíhám přečíst, co se tam píše. Zkoušel jsem danou chybu opravit ručně jak se píše v příbalovém readme a po naistalování Compalibility Administrator mi nejde daný soubor otevřít, jak se píše v návodě (viz Obr. 1).
Zkoušel jsem také dle něčí rady (https://www.youtube.com/watch?v=suuvgZo-T1Q) otevřít gothic txt (v gothic/system) a po vyhledání zVID mám jako velikost fullscreen uvedenou velikost mého monitoru, jenže když to nastavím i ve hře tak mi vrchní řádek akorát zčerná, což vypadá sice lépe na pohled akorát se mi pořád nezobrazuje vršek rozlišení hry, takže nevidím ceny při nákupech nebo životy nepřátel. Jediný co nemám stejně je nastavení na 32 bytů, ale když to přepíšu nedovolí mi to uložit soubor ("Přístup odepřen").
Kamarád mi také doporučil stránku "http://www.worldofgothic.de/dl/download_34.htm". Po stažení daného souboru mi však nedovolí ho naistalovat. Když zadávám složku, kam se to má naistalovat, tak mám pak šedé tlačítko Instal. Dokonce i když nechávám původní adresu, tak mi to nechce dovolit zmáčknout tlačítko.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny