Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem PS4 či PS5 či PS6.... s klávesnicí a myší

Porovnáváš hry z roku 2006/2007 a 2012/2013? Fakt je ten, že tak nějak od roku 2010 ty hry na konzolích vypadaly vážně pořád stejně. Sám mám Xbox 360. Radši bych teda, kdyby vypadaly o něco hůř a šly aspoň ve stabilních 30 fps s nějakým vyšším rozlišením, protože hrát na 35" TV v 1280x720 je vážně otřesný. Já si nemyslím, že by se teď na nových konzolích dál zlepšovala o znatelný kus grafika. Co teď vyšly current geny, po 2 letech vypadá grafika podobně, ale hlavně to už teď konzole nezvládají, když na Xboxu se musí snižovat rozlišení(Fakt, v roce 2015?).. jo hlavně že Sony fanboyové křičí, že je PS 4 výkonnější, tam jim to sice jede ve FullHD, ale co jsem mohl hrát třeba Witchera 3, tak s fps dropy. Radši bych o něco nižší rozlišení.. Ale ne oni ne, protože potřebují zavřít hubu fanouškům tím, že to má vyšší rozlišení než na Xbone, i za cenu toho, že se to pomalu seká, dementním fanboyům to vadit nebude.
Žádný velký zlepšení se konat nebude, jedině, že se zase bude hrát v 720p a to ať s tím jdou do *****, ať už to má sebelepší grafiku, v 720p se to pomalu hrát nedá.
Je mi ale jasný, že někomu jako ty takhle "složitý" věci nemá cenu vysvětlovat, protože Sony fanboyové jsou ta nejhorší internetová verbeš. Beztak si půjdeš strkat klacek do svojí herní krabičky a mě se pokusíš "utřít" :-D

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny