Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Total War: Rome II

Abych pravdu řekl, moc jsem nečekal, že mi někdo poradí, jsem příjemně překvapen, moc děkuji za radu ! Můžu ještě poprosit o vysvětlení dalších věcí? Když se podívám na svou hlavní provincii (viz. screen 1) a porovnám ji s tvojí, tak vidím, že mi tam chybí položka "technologie", to získám jak ? Jinak vidím, že veřejný pořádek se mi snižuje o -7 za tah, takže podle tebe bych tam měl postavit nějakou armádu do doby než se provincie stabilizuje ? Nebo mám radši zbořit nějakou budovu, která mi ubírá na veřejném pořádku ? Ptám se protože skoro všechny budovy na 4. levelu ubírají -12 veřejného pořádku. Daně snižovat nechci kvůli příjmům.

A ještě prosím tě, píšeš o otrocích, zjistil jsem, že v té provincii mám 0% otroků což je dobře, ale mám vysokou korupci (viz screen 2), dá se s tím něco dělat ? A jak ? Také by mě zajímalo, že bych v nějaké provincii otroky měl, jak se jich zbavím ? Musím v provincii postavit budovu "otrokář", případně budovu "trh s otroky", kde se podle popisu otrokářství snižuje, nebo to lze i jinak ?

Dále by mě zajímalo, píšeš, že nejlepší je mít všechny sídla v provincii, lze je nějak měnit s vojenskými spojenci, případně odkoupit ? Abych to lépe vysvětlil, např. v jedné provincii mi chybí jedno sídlo, jelikož ho má můj vojenský spojenec a nechci na něj útočit, jak ho můžu získat ? Dále ještě píšeš, o obsazování sídla, jelikož hraji za barbary (Icéni), tak mám na výběr po boji buď sídlo obsadit, vyplenit, vyhladit nebo osvobodit, já teda vesměs sídlo nejdříve vyplením, abych získal peníze a potom ho obsadím, je lepší to dělat jinak ?

Screen 1: http://www.sdilej.eu/pics/db9bf8f988356996b77d6b33 2ec67802.jpg
Screen 2: http://www.sdilej.eu/pics/0dfb6f4b3798373a52bf440e 46ae2b34.jpg

Díky.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny