Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vaše první závodní hra

Zdravím v tento povánoční čas

Chtěl bych se Vás dnes zeptat na to,v jaké hře jste měli poprvé tu čest,prohánět se v luxusních závodních vozech po všelijakých tratích,honit se s policíí a zatápět protivníkům pod kotlem a zkoušet co jejich auta vydrží.Za mě to byl jednoznačně druhý díl legendární závodní série Need for Speed.Znělka z tohoto dílu se mi z reproduktorů line ještě teď,když dostanu chuť vrátit se do starých časů,kdy se Needy ještě držely alespoň trochu reálné předlohy(Víte že první díl byl vyvíjen ve spolupráci s výrobci vozů v ně obsaženém,aby co možná nejvíce odpovídaly realitě?)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
NFS III: Hot Pursuit a Trabi :-)
Metride 26.12.2013 15:42
Metride
Pokud nějaká závodní hra, kterou jsem opravdu hrál trochu dýl, tak též NFS III: Hot Pursuit. Zrovna…
Prasak 26.12.2013 20:42
Prasak
Nejsem zrovna konzolista,ač se v mém repertoáru nachází červené DSko(Leč s lehce rozbitým displejem)…
alcapone 26.12.2013 21:19
alcapone
Já taky ne, ale měl jsem nějakej zkrat mysli a prostě jsem na Aukru koupil za pár stovek jetej PS On…
Prasak 26.12.2013 22:12
Prasak
PS2 se mi líbí taky,hlavně ten fakt že CD není jediná možnost jak na něm něco hrát.Nevím jestli to j… poslední
alcapone 27.12.2013 20:07
alcapone

Já taky ne, ale měl jsem nějakej zkrat mysli a prostě jsem na Aukru koupil za pár stovek jetej PS One i s několika hrama. A to NFS je jedna ze dvou, který jdou spustit a dají se hrát, ostatní hry mě nebavily, nesedělo mi ovládání joypadem, nebo CD byly už nečitelný. Závodní hry mi na konzoli naopak vůbec nevadí. A možná se někdy rozhoupu a koupím nějakej jetej PS2, ceny této konzole už jsou taky hodně dole.

PS2 se mi líbí taky,hlavně ten fakt že CD není jediná možnost jak na něm něco hrát.Nevím jestli to jde i u verze Slim ale pamatuji si že existovala taková fičura která umožňovala dovnitř napasovat klasický pevný disk a z něj se pak daly hry spouštět(S trochou šikovnosti a šachování tam šly hry i stahovat z internetu ale to sem raději zatahovat nebudu,přecijenom je to warez)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru