Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Skyrim chyba (0xc00007b)

Zdravím. Mám notebook Win 7 64bit. Intel Pentium B960 2.20 Ghz 2 MB L3 cache, RAM 4GB DDR3 , 750 GB HD, NVIDIA GeForce GT 630M 1 GB grafika. Konkrétně se jedná o acer aspire V3-531G.
Právě jsem přeinstaloval windows.Neinstaloval jsem do něj nic než ovladače co mi původně přišly s notebookem. Hru mám nainstalovanou na externím hárdisku. Předtím mi to házelo stjnou chybu tak a už jsem měl v voknech moc zbytečných věcí. No co to s tím nesouvisí. Prostě zapnu skyrim a vyhodí to okno o tom že zjistí nastavení či co. Pak to vypíše, že detaily byly nastaveny na vysoké. Potom my to vyhodilo hlášku o nějakém chybějíjícím .dll. To jsem stáhnul a pak mi to vyhodilo hlašku: TESV.exe chyba aplikace Aplikaci (0xc00007b) se nepodařilo správně spustit. Klinutím na tlačítko OK aplikaci ukončíte. Tak opravdu nevim co s tim mám dělat.
Byl bych rád kdyby mi někdo řekl alespoň příčinu když už ne řešení.
Děkuji za pomoc.

PS: Tahle chyba se mi objevovala i u jiných, myslím Fallout a ještě něco. Ale těď jsem vysomroval od kamaráda skyrim tak řešim ten. Což podle mě vylučuje vadnou hru, ale verdikt nechám na odbornících.

Exhumace mrtvoly, lock. (Prasak)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
špatnám crackem to není já jsem si stahnul fc primal a jelo v pohodě po delší době spuštění mi to na… poslední
nemesis26 04.11.2017 12:06
nemesis26

Zpět do poradny Nahoru