Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Sniper Elite V2-kdo hrál? jak se líbila? nějaké zajímavosti?

Ahoj všichni asi tak po 5 letech jsem si řekl že si koupim hru normálně krabicovou verzy (jelikož jsem skoro nikdy moc nehrál vždycky třeba u kamarádů PS3 nebo Xbox) a hra mě docela potěšila hrál jsem první díl který byl také velmi zajímavý tak říkám zkusím novou hra hned ze začátku nabídla výcvik a seznámení s klávesami pak už se začalo "sniperovat" dále potěšila opravdu krásná grafika a fyzika kulek a toho rentgenu když někoho trefíte ale tak či tak je to jen o tom střílení a hledání dokumentů zníčení rakety a zabití vědce nebo kdo to je. Herní doba činila cca 5 hodin ale to jsem si opravdu hrál na snipera čekal jsem pomalu se přemísťoval jinač by to bylo určite méně ale to by nebylo ono. Ještě můžu dodat že hra je opravdu zajímavá natáhne do atmosféry 2sv. války a velmi pobaví. jak to tedy vidíte vy? Pokud jste hráli. (jěště nakový bonus v jedné misi jsem zabil dva vojáky jednou kulkou do nohou nevím jestli by umřeli ale bylo to divné toho prvního do stehna kulka proletěla a toho druhého do achilovky a bylo po nich trochu divné).

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Á další tančík a má dokonce na nádrži červenej bodík,kdyby byl někdo uplný máslo. :-D 460635 čas 04:…
tuta 10.05.2012 16:16
tuta
Tak tahle hra mě docela příjemně překvapila. Z počátku trochu problémy s ovládáním a podivnou citliv…
Redsnake 29.05.2012 11:13
Redsnake
To teda vypadá, že to moc co do reality nepobralo. Jinak teda, co jsem koukal na videa na YT, je to…
abcdef 29.05.2012 11:29
abcdef
Co se tohodle týče, tak máš pravdu. V některých drobnostech je až škoda jak moc je poznat, že jde o… nový
Redsnake 29.05.2012 11:52
Redsnake
Nj, kam to všechno spěje. Ale díky za názor. poslední
abcdef 29.05.2012 12:03
abcdef

Tak tahle hra mě docela příjemně překvapila. Z počátku trochu problémy s ovládáním a podivnou citlivostí, ale pak se to poddalo. Saprem se musí střílet v krátkých dávkách, pak s ním jde i něco zabít. Ideální ale je běhat s puškou a při boji zblízka stisknout ctrl, tím si vyvolat zaměřování a střílet od pasu bez optiky. Ultimátní.

Docela mě ta hra baví, nehraju teda moc stealth, protože bych se u toho asi zbláznil, jak to blbne, ale vždycky chvíli, jednu misi na odreagování.
Mimochodem, tank jde zničit i granátem, kdybyste to nevěděli :D

Co se tohodle týče, tak máš pravdu. V některých drobnostech je až škoda jak moc je poznat, že jde o budgetovku. Zasekávání o neviditelné překážky, a další drobnosti. Oproti tomu grafika je dost dobrá, kill cam se neomrzí, dost mě baví sledovat cestu kulky, jak likviduje jednotlivé kosti a ničí orgány. Je to úchylné, ale tak správně. Na druhou stranu, to odstřelení tanku sniperkou či granátem, zřejmě je to ústupek, aby se hra dala hrát oběma způsoby. I Stealth, tak rambo stylem. Co je zajímavé, je fakt, že tank minu neodpálí ani když na ni najede, Jen pěšáci. Takže svazek dynamitu a střelit do něj, nebo granát.

Koridor to celkem má, ale jsou i volnější mise, kde je to venku. Je fakt, že pak dělaj koridor zase baráky, ale dá se jimi různě prolézat, vylézat do polorozbořených pater atd..

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru