Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Z Originu mě zmizela hra The Sims 3

Nedávno jsem si koupila hru The Sims 3 přes Origin. Četla jsme si pár článků o něm, a zdál se mi, že nabízí dobré služby. Byl i výhodnější oproti krabicové verzi a tak mě to zaujalo. Jenže když jsem obdržela kód k produktu a hru stáhla a nainstalovala, Originu jsme nějak zvlášť nerozuměla. Hru stále hraju ale na Origin se již nepřihlašuji. Pro mě je to zbytečné. Asi po čtrnácti dnech jsem se ale na Origin přihlásila, a v záložce moje hry mě hlásila tabulka "na tomto účtu nebyly nalezeny žádné hry". Může mi nekdo povědět kam mi hra zmizela? I když dám znovu načíst moje hry, tak se nic nestane. Docela mě to mrzí protože když bych chtěla hru znovu nainstalovat, nemám z čeho. CD key sice mám, ale je mi k ničemu. Štve mě že jsem zaplatila hru kterou už nemám. I když hra stála 400 Kč stále je to dost peněz. Pokud se to někomu stalo,a problém vyřešil, tak ho moc prosím o pomoc. dále také prosím ty, kteří vědí čím to je. Možná se v podmínkách něco o tomto problému píše a já si toho nevšimla.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ahoj, zrovna se mi děje to samé. Chtěla jsem se zeptat, jestli jsi problém nějak vyřešila, popřípadě…
Ajaaaa 20.01.2018 10:50
Ajaaaa
Měla jsi Sims 3 na Originu a najednou tam není? Pro klid duše jsem teď Origin spustil a Sims 3 (koup…
L-Core 20.01.2018 12:45
L-Core
Môžem potvrdiť. The Sims 3 mám už dávno odinštalovanú (dcéra prestala hrať :)) - vyrástla z toho), a… poslední
yYy 20.01.2018 20:07
yYy

Môžem potvrdiť. The Sims 3 mám už dávno odinštalovanú (dcéra prestala hrať :)) - vyrástla z toho), ale v knihovni na mojom Origin účte stále svieti, že som vlastníkom, akurát, že ak ju chcem hrať, musím si ju stiahnuť.
Tiež bola inštalovaná z "placky" - inštaloval som ju off-line (dá sa to), po prihlásení k Originu som len zadal SN do ich systému (zaregistroval som ju), takže SN (moje) už nik iný nemôže použiť.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru