Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Z Originu mě zmizela hra The Sims 3

Nedávno jsem si koupila hru The Sims 3 přes Origin. Četla jsme si pár článků o něm, a zdál se mi, že nabízí dobré služby. Byl i výhodnější oproti krabicové verzi a tak mě to zaujalo. Jenže když jsem obdržela kód k produktu a hru stáhla a nainstalovala, Originu jsme nějak zvlášť nerozuměla. Hru stále hraju ale na Origin se již nepřihlašuji. Pro mě je to zbytečné. Asi po čtrnácti dnech jsem se ale na Origin přihlásila, a v záložce moje hry mě hlásila tabulka "na tomto účtu nebyly nalezeny žádné hry". Může mi nekdo povědět kam mi hra zmizela? I když dám znovu načíst moje hry, tak se nic nestane. Docela mě to mrzí protože když bych chtěla hru znovu nainstalovat, nemám z čeho. CD key sice mám, ale je mi k ničemu. Štve mě že jsem zaplatila hru kterou už nemám. I když hra stála 400 Kč stále je to dost peněz. Pokud se to někomu stalo,a problém vyřešil, tak ho moc prosím o pomoc. dále také prosím ty, kteří vědí čím to je. Možná se v podmínkách něco o tomto problému píše a já si toho nevšimla.

Předmět Autor Datum
A jsi opravdu přihlášená na svůj účet? nový
kravitch 13.02.2012 18:21
kravitch
Hru stále hraju ale na Origin se již nepřihlašuji. To jsem nějak nepochopil - přeci jestli chci tu… nový
Bounty 13.02.2012 20:40
Bounty
Ahoj, zrovna se mi děje to samé. Chtěla jsem se zeptat, jestli jsi problém nějak vyřešila, popřípadě… nový
Ajaaaa 20.01.2018 10:50
Ajaaaa
Po 6ti letech ti tu někdo těžko odpoví.. založ nový dotaz a napiš konkrétní informace.. nový
icepower32 20.01.2018 11:37
icepower32
Měla jsi Sims 3 na Originu a najednou tam není? Pro klid duše jsem teď Origin spustil a Sims 3 (koup… nový
L-Core 20.01.2018 12:45
L-Core
Môžem potvrdiť. The Sims 3 mám už dávno odinštalovanú (dcéra prestala hrať :)) - vyrástla z toho), a… poslední
yYy 20.01.2018 20:07
yYy

Môžem potvrdiť. The Sims 3 mám už dávno odinštalovanú (dcéra prestala hrať :)) - vyrástla z toho), ale v knihovni na mojom Origin účte stále svieti, že som vlastníkom, akurát, že ak ju chcem hrať, musím si ju stiahnuť.
Tiež bola inštalovaná z "placky" - inštaloval som ju off-line (dá sa to), po prihlásení k Originu som len zadal SN do ich systému (zaregistroval som ju), takže SN (moje) už nik iný nemôže použiť.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru