Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jakou fps hru na pc?

Zdarec, chtěl bych poradit nějakou skvělou fps hru NE LINEARNÍ!! Nějakou krásně otevřenou viz crysis, battlefield 2... Tohle všechno už jsem ale několikrát dohrál tak už nevím :D. Nejlépe nějaké vojenské fps podobné bad company 2 ale jak jsem říkal, NELINEARNÍ! Díky moc.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
world of warcraft :D sice není FPS ale je to prostě nejnelineárnější hra vůbec.
cssfreez 12.11.2011 22:11
cssfreez
Oh silné slovo. Asi si nehrál Star Wars the old republic. Strká WoW do kapsy. Jinak si asi nečetl co…
MacekCZ 24.12.2011 16:43
MacekCZ
tak o tom si povíme za pár let jeslti to překoná WoW
Al Capone 24.12.2011 16:45
Al Capone
Já jen říkám, že technicky je WoW teď už na jiné laťce než SWTOR. Celkově je SWTOR kvalitnější ve vš…
MacekCZ 24.12.2011 16:49
MacekCZ
:) já WoW nemusím, nebaví mě, mít lepší PC a více času, tak bych určitě SW vyzkoušel a je to příjemn…
Al Capone 24.12.2011 17:03
Al Capone
To je v podstatě to co jsem psal já :). Jinak Star Wars má fanoušků myslím si že víc :DD... poslední
MacekCZ 24.12.2011 19:23
MacekCZ

Oh silné slovo. Asi si nehrál Star Wars the old republic. Strká WoW do kapsy. Jinak si asi nečetl co jsem o WoW říkal o pár komentů vejš. Jinak k tomu Star Wars. Jedna planeta je tam velká asi jako 45% velikosti mapy ve wow a k tomu ještě různé vesmírné základny apod. No prostě WoW se se SWTOR nedá srovnávat ;). Už jenom ty ošklivé komba ve wow. jen postava stojí načítá se proužek, něco udělá a zase. Takhle pořád dokola. To mě vážně nebavilo ;) :). Ovšem můj názor.

Já jen říkám, že technicky je WoW teď už na jiné laťce než SWTOR. Celkově je SWTOR kvalitnější ve všech směrech. Ovšem budu citovat to co jsem napsal na jedno forum: Prostě Možnosti které jsou ve WoW nesahají možnostem ve SWTOR ani po kotníky... A všichni kdo si tu nalháváte že WoW je lepší (jen věrní fanoušci co si chrání oblíbený titul a hru ani nehrály, protože se bojí toho, že by je vážně swtor chytlo víc ) jste jen naštvaní že vaše oblíbená hra má konkurenci . Toť můj názor.

:) já WoW nemusím, nebaví mě, mít lepší PC a více času, tak bych určitě SW vyzkoušel a je to příjemná změna oproti fantasy světu, ale je tu jedno velké ALE, WoW je prostě stále fenomén, který neopadává a fanatici co ho hrají už x-let se ho jen tak nevzdají a proto si myslím, že SW nemá šanci. Každopádně mu fandím.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru