Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem GTA 4 problém s kamerou

Ahoj. Máte někdo zkušenost s gta 4? jestli ano, zajímalo by mě jak se dá vyřešit problém s kamerou. Když prudce otočím auto a jedu zpět, trvá dlouho než se kamera srovná za auto a já tak nevidím kam jedu, je to docela dost otravné, a předchozí gta s tímto problém neměli. Začal jsem to řešit natáčením myší, ale je to dost nepohodlné. Dá se to nějak přenastavit?

Předmět Autor Datum
Přesně tohle je věc, proč jsem na GTA4 definitivně zanevřel. Nesnáším totiž WSAD, ale jezdím dvěma r… poslední
L-Core 29.09.2011 06:09
L-Core

Přesně tohle je věc, proč jsem na GTA4 definitivně zanevřel. Nesnáším totiž WSAD, ale jezdím dvěma rukama (AY = dopředu/dozadu, <> vlevo/vpravo) a třetí na korekce pohledu myší prostě nemám. Takto hraju už 15 let (WSAD či šipky nepoužívám ani při chůzi, chodím pravou myší), od doby Duke Nukem 3D, a nemíním se učit něco jiného. Buď si hru přizpůsobím, nebo ji nehraju.

K dotazu:
Několik možností je. Buď jezdit s pohledem z auta nebo použít nějaký mod (existuje-li). Když GTA4 vyšlo, tahle kamera trápila řadu lidí a zkoušely se různé modifikace (měnit nastavení pro vozidla). Např: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=38806 2 - ale pořád to nebylo ono, ať se zkoušelo spousta věcí. Jenže od té doby vyšlo 7 patchů (možná to přestalo fungovat?) a já se o to přestal zajímat. Zkus na gtaforums pohledat, zaměřil bych se na "camera lock". Pro mě série GTA definitivně skončila v San Andreas.

edit:
Takle se to opravovalo, výsledek: http://www.youtube.com/watch?gl=CA&hl=en&v=3-NtU43 L7oM
Projdi si tenhle thread: http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=38087 4&st=0

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru