Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Novinky na poradni

Dna 7.8.2011 sme spustili na vsetkych vetvach poradne niekolko noviniek. Okrem notoricky znamych "tlacitiek" na Facebook, Twitter, ci najnovsie aj Google+ sme zaviedli aj vizualnu pomocku pre uzivatelov vo viditelnom oznaceni adminov, moderatorov a ludi, ktorych vedomosti a know-how si vazime a mozeme sa zan zarucit (oznacenie radca).
V pripade, ze na vas problem odpovie niekolko ludi s protichodnymi nazormi odporuca vam poradna tim priklonit sa k nazorom ludi oznacenych ako moderator alebo admin. Na poradni je totizto pravidlom, ze sa jedna o profesionalov v danom odbore a je tak vyrazne pravdepodobne, ze ich rada bude vzdy ta najlepsia.
Uzivatelia oznaceni symbolom radca su zase ludia, za ktorych vedomosti sa vieme zarucit na zaklade dlhodobych pozitivnych skusenosti.
V buducnosti budeme samozrejme tento system vylepsovat a dufame, ze sa bude okruh ludi, za ktorych sa budeme moct s cistym svedomim zarucit, rozsirovat.

16.8.2011, odlepuji (L-Core)

Předmět Autor Datum
jen bych ještě poznamenal, že ocenění "rádce" je jakási malá odměna těm skvělým rádcům, kteří zde na…
touchwood 08.08.2011 14:35
touchwood
Doufám, že se jednou potkáme naživo (na tom se už taky pomalu pracuje) keby som sa tam ukazal ja, t… poslední
Michal2 08.08.2011 14:43
Michal2

jen bych ještě poznamenal, že ocenění "rádce" je jakási malá odměna těm skvělým rádcům, kteří zde na poradně nezištně radí a zároveň "zviditelnění" jejich nesporných kvalit.

Za mně posílám alespoň virtuální :beer:

Doufám, že se jednou potkáme naživo (na tom se už taky pomalu pracuje)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru