Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Dodavatel her

Nemyl si pojmy a dojmy a snaz sa vyhnut demagogii. Pouzil som slovo naivny alebo dieta. To zdaleka nie je tupec a dieta. A to, ze nezozenies investora? Tak s tym mam dlhorocne skusenosti, sam som zacinal, mal som obehane vsetky statne projekty podopory podnikania, podnikatelske inkubatory, urady prace, investicne fondy, banky...absolvoval som mnoho stretnuti, mal vypracovany profesionalny projekt a vysledok?
Nic.
Cely biznis som nakoniec zalozil na komerncom uvere rodicov a aj ktomu som ich musel asi pol roka dokopavat.
Ano bolo to sice pred 8 rokmi a doba sa zmenila, ale dnes mam znamosti prave na opacnej strane barikady, u sukromnych investorov, ktori hladaju potencionalne projekty na vyryzovanie (nieco ako Den D na CT) a ver tomu, ze s tebou by sa bavili na tejto urovni asi po koniec tvojej prvej vety.
Keby si nebol taky zaslepeny vlastnou neomylnostou a mal v hlave realne myslienky mozno by som ti ponukol spolupracu a mohol by si zacat na hernej poradni pisanim recenzii, ale pokial mas v hlave to co si myslim, ze zatial mas nema dalsia debata zmysel.
Edit: Este som si vsimol, ze pise nieco o vlastnom time. To su kto? Kamosi? Chces prist o kamosa? Zacni s nim podnikat. Ty evidentne nevies, ze najtazsie na biznise je praca s ludmi.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny